ΜέΡΑ25 για τη νέα επέμβαση των ΜΑΤ στον Ελαιώνα: «Καθημερινό όργιο καταστολής από τη Μητσοτάκης Α.Ε.»

Στη νέα αστυνομική επιχείρηση στη δομή φιλοξενίας προσφύγων του Ελαιώνα αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜεΡΑ25 Μιχάλης Κριθαριδης.

Συγκεκριμένα ο κ. Κριθαρίδης τονίζει στη δήλωσή του:

«Συνεχίζεται το όργιο καταστολής από τη Μητσοτάκης Α.Ε. με νέα βίαιη επέμβαση των ΜΑΤ στην προσφυγική δομή στον Ελαιώνα με σκοπό την εκκένωση της. Ο αυταρχισμός της Κυβέρνησης των YποKλοπών, έχει γίνει πλέον καθημερινότητα.

Δεν αρκεί που έχουν βάλει στρατιές πάνοπλων ματατδήδων και όχι μόνο, για να φυλάνε όλο το 24ώρο τις λαμαρίνες και τα συρματοπλέγματα στο εργοτάξιο του μετρό στην πλατεία Εξαρχείων. Δεν αρκεί που στέλνουν τα ΜΑΤ για να συνοδεύουν απεργοσπάστες, να κάνουν πλάτη στην εργοδοσία και να συλλαμβάνουν συνδικαλιστές στη «Μαλαματίνα». Στέλνουν τις δυνάμεις καταστολής να τσακίζουν τους πρόσφυγες στις προσφυγικές δομές, όταν «δεν τους εντοπίζουν» στον Έβρο!

Το καθεστώς του κ. Μητσοτάκη, οι πρακτικές του παρακράτους και οι πάνοπλοι μαινόμενοι του κ. Θεοδωρικάκου, προσπαθούν να τρομοκρατήσουν όσες και όσους αντιδρούν στα κοινωνιοκτόνα σχέδια της Κυβέρνησης. Ο κ. Μητσοτάκης νομίζει πως επειδή είναι Αύγουστος, θα περάσει μια σειρά από άθλια πράγματα αιφνιδιάζοντας το κίνημα και την κοινωνία. Πλανάται πλάνην οικτράν. Να αποχωρήσουν άμεσα τα ΜΑΤ από τον Ελαιώνα».

Δείτε επίσης: Ν. Μηταράκης: Η δομή του Ελαιώνα θα κλείσει