Εξειδικεύονται αυτή την ώρα τα μέτρα στήριξης των πολιτών απέναντι στην ακρίβεια, που ανακοίνωσε χθες ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης
Σχετικές ανακοινώσεις κάνουν οι υπουργοί Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Γεωργαντάς και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θόδωρος Σκυλακάκης.
Δείτε ζωντανά:
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, σήμερα Πέμπτη 17 Μαρτίου στις 8:30 στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, «θα γίνουν οι ανακοινώσεις μέτρων στήριξης για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων των ανατιμήσεων στους πολίτες. Οι ανακοινώσεις θα γίνουν από τους υπουργούς: Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργο Γεωργαντά και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Θόδωρο Σκυλακάκη. Την παρουσίαση θα συντονίσει ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου».
Δείτε επίσης: ΚΙΝΑΛ: Τα μέτρα της Κυβέρνησης έρχονται με μεγάλη καθυστέρηση και δεν αρκούν
- Ζωδιακές Προβλέψεις: Τα Do’s και Don’ts για σήμερα [Κυριακή 23.02.2025]
- Μαύρη σοκολάτα: Μια γευστική απόλαυση με πολλαπλά οφέλη για την υγεία
- Η Μαδρίτη, ο νέος προορισμός για τους Αμερικανούς μετανάστες λόγω Τραμπ
- Τζάρεντ Άιζακμαν: Ο δισεκατομμυριούχος πιλότος που επιδιώκει την ηγεσία της NASA
- Η κρίση στην Ουκρανία και οι επιπτώσεις της στην Ευρώπη