Μιχάλης Κατρίνης: «Το ΠΑΣΟΚ προφανώς και υπερψηφίζει την πρόταση δυσπιστίας»

Ο επικεφαλής της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής μίλησε για την υπόθεση των υποκλοπών και την πρόσταση δυσπιστίας

Υποστήριξε μιλώντας στον ρ/σ ”Στο Κόκκινο” ότι τα κόμματα της αντιπολίτευσης παραδοσιακά υπερψηφίζουν τις προτάσεις δυσπιστίας απέναντι στην εκάστοτε κυβέρνηση ενώ παρατήρησε ότι κατά την πρώτη ημέρα της συνεδρίασης ακούστηκαν τοποθετήσεις από στελέχη της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ που περισσότερο θύμιζαν οπαδικού τύπου αντιπαραθέσεις, παρά συνεισέφεραν στη συζήτηση για το μείζον ζήτημα των υποκλοπών, αλλά και της γενικότερης πολιτικής της κυβέρνησης.

«Όλα αυτά αποτελούν μια ”πρόβα” του προεκλογικού κλίματος που θα ζήσουμε, μιας συζήτησης που υπερβαίνει τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών. Η δημιουργία ενός τέτοιου πολωτικού κλίματος είναι κάτι που επιδιώκει τόσο η κυβέρνηση, όσο και η αξιωματική αντιπολίτευση, σε μια εμφανή προσπάθεια να συσπειρώσουν τους ψηφοφόρους τους», τόνισε ο κ. Κατρίνης.

Ως προς τη στάση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ο επικεφαλής της ΚΟ του κόμματος ήταν σαφής: «Το ΠΑΣΟΚ προφανώς και υπερψηφίζει την πρόταση δυσπιστίας απέναντι στην κυβέρνηση της ΝΔ, ωστόσο, διακατέχεται από αυξημένη δυσπιστία και σε σχέση με τα πεπραγμένα του ΣΥΡΙΖΑ σε ό,τι αφορά τα θέματα δημοκρατίας, όταν αυτός κυβέρνησε» σημείωσε και προσέθεσε: «Δεν είναι εύκολο να ξεχαστεί, άλλωστε, η στάση του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών, στο θέμα του κ. Παπαγγελόπουλου, στο φιάσκο του σκανδάλου Novartis με τη σπίλωση πολιτικών μας στελεχών, στον μη σεβασμό των ανεξάρτητων Αρχών και άλλων περιστατικών που επισφραγίστηκαν από την διαβόητη ρήση του κ. Τσίπρα περί ελέγχου των ”κρίσιμων αρμών της εξουσίας”».

«Στα θέματα εργαλειοποίησης των θεσμών και της Δικαιοσύνης, το ΠΑΣΟΚ, δεν μπορεί να ”κλείσει τα μάτια” σε ό,τι αφορά τη σχεδόν κοινή αντίληψη/ φιλοσοφία που διακρίνει τόσο τη ΝΔ, όσο και τον ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε ο κ. Κατρίνης.

Δείτε επίσης: Θεοδωρικάκος για «νεκρή Μαρία»: «Προκλητικά και πρωτοφανή όσα λέει ο ΣΥΡΙΖΑ»

Loading