Μιλένα Αποστολάκη για Τέμπη: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη και η εδραιωμένη πεποίθηση περί συγκάλυψης

Μιλένα Αποστολάκη για Τέμπη: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη και η εδραιωμένη πεποίθηση περί συγκάλυψης

Αναλύσεις για την κυβερνητική διαχείριση της τραγωδίας στα Τέμπη και την ανάγκη απονομής δικαιοσύνης. Η βουλεύτρια Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Μιλένα Αποστολάκη, ανέδειξε τις συγκεκριμένες ενέργειες και αποφάσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη που, όπως υποστηρίζει, έχουν συμβάλει στην εδραιωμένη πεποίθηση της κοινωνίας σχετικά με τη συγκάλυψη των αιτίων και των υπευθύνων της τραγωδίας στα Τέμπη. Η κ. Αποστολάκη, στην τοποθέτησή της στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, ανέφερε ότι στο αίτημα της κοινωνίας για απόδοση δικαιοσύνης δεν χωρούν κομματικές ταμπέλες.

Σύμφωνα με την ίδια, οι προσπάθειες της κυβέρνησης να καλύψει τα αίτια της τραγωδίας παραπέμπουν σε μια οργανωμένη απόπειρα, η οποία ενδέχεται να επισκιάσει τις συνεχιζόμενες ανισότητες που προκύπτουν από τις κυβερνητικές πολιτικές. Επιπλέον, η κ. Αποστολάκη έκανε λόγο για ένα κοινωνικό κίνημα το οποίο απαιτεί την απονομή δικαιοσύνης, χωρίς κομματικές ταμπέλες.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση παραπαίει, λόγω της αλαζονείας και της ανεπάρκειάς της, και επικέντρωσε την κριτική της στις ενέργειες των κυβερνητικών στελεχών που επιδιώκουν να μετατραπούν από υπόλογοι σε κατήγοροι. Τόνισε επίσης την αναγκαιότητα πολιτικής ενοποίησης στην Ευρώπη, επισημαίνοντας ότι μόνο με περισσότερη και βαθύτερη Ευρώπη θα υπάρξουν πραγματικές προοπτικές για τη δημοκρατία, την ειρήνη και την πρόοδο.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play