Μήνυμα Αυγενάκη για μια “ισχυρή Ελλάδα”

Μήνυμα για μια “ισχυρή Ελλάδα” έστειλε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης 

Με αφορμή την προκαταβολή οικονομικής ενίσχυσης, ύψους 31 εκατ. ευρώ, που προέρχονται από τη φορολόγηση των τυχερών παιχνδιών ο κ. Αυγενάκης, εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τα συγχαρητήρια μηνύματα που έχει λάβει από ομοσπονδίες, αθλητικά σωματεία και συνδέσμους αθλητών. “Δουλεύουμε για μια ισχυρή Ελλάδα! Πιο γρήγορα, πιο ψηλά, πιο δυνατά, μαζί” είναι το μήνυμα του υφυπουργού.

propoli

Πλήθος τα ευχαριστήρια και τα συγχαρητήρια που ακόμα και τώρα, τρεις εβδομάδες μετά τις καταβολές, συνεχίζουν να φτάνουν στο Υφυπουργείο, για τη γενναία χρηματοδότηση του ερασιτεχνικού αθλητισμού με 31 εκατ. ευρώ, ως προκαταβολή από τον νέο τρόπο φορολόγησης των κερδών των παικτών του Στοιχήματος. Ομοσπονδίες, Σωματεία και Σύνδεσμοι αθλητών αναγνωρίζουν την έμπρακτη στήριξή μας στο κύτταρο του αθλητικού οικοδομήματος με την απευθείας ενίσχυση των ερασιτεχνικών σωματείων, των σχεδόν 5.000 νόμιμων και εγγεγραμμένων στο Μητρώο, με την καθημερινή μας φροντίδα γι’ αυτά, για τους αθλητές τους, καθώς και για όλες τις εθνικές μας ομάδες όλων των αθλημάτων”, αναφέρει ο Λευτέρης Αυγενάκης σε ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και συνεχίζει:

Νιώθω ιδιαίτερη ικανοποίηση για την αναγνώριση της προσπάθειας όλων μας στην Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και οφείλω να ανταποδώσω τα ευχαριστώ τους προς εμάς, με την ανανέωση της δέσμευσής μας ότι θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους. Μαζί τους για την ανάπτυξη της αθλητικής οικογένειας στη χώρα μας. Είναι πολύ τιμητικό να αναγνωρίζεται η καθημερινή μας προσπάθεια από την οικογένεια του μπάσκετ, του βόλεϊ, του πόλο, του χάντμπολ, της κολύμβησης, του στίβου, της ποδηλασίας, της σκοποβολής, της τοξοβολίας, της πυγμαχίας, της πάλης, του μοντέρνου πένταθλου, της ιππασίας, του καράτε, της γυμναστικής, των μηχανοκίνητων, του πινγκ πονγκ, του σκάκι και όλων των άλλων αθλημάτων (για να μην ξεχάσω και αδικήσω κανένα), αλλά και από τους αθλητικούς φορείς των ΑμεΑ”.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού σημειώνει ακόμη με νόημα ότι “ αν υπήρξαν κι ορισμένοι -λίγοι- που διαφωνούν πολιτικά με την κυβέρνηση και αρνούνται να αναγνωρίσουν την πρωτόγνωρη ενίσχυση του αθλητισμού απο την κυβέρνησή μας με πάνω από 100 εκατ. ευρώ συνολικά τους τελευταίους 12 μήνες, εμείς δεν ξεχνάμε κανέναν και συνεχίζουμε να  στηρίζουμε ΟΛΟ το αθλητικό οικοδόμημα”. Και καταλήγει: “ Δουλεύουμε για μια ισχυρή Ελλάδα! Πιο γρήγορα, πιο ψηλά, πιο δυνατά, μαζί

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
 

Δείτε επίσης: «Βόμβα» από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Ο Βαξεβάνης ήταν εντεταλμένος της κυβέρνησης Τσίπρα» (vid)

Loading