Μιθριδάτης: «Λογικό να παίρνει την ευθύνη o Τσίπρας, έγιναν σφάλματα»

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ο γνωστός τραγουδιστής, Μιθριδάτης, μίλησε για το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου, το οποίο και χαρακτήρισε «ακραία σεισμική δόνηση».

«Τέτοια ακραία σεισμική δόνηση εκλογική δεν την έχω ξαναζήσει. Νομίζω ότι ήταν πολυπαραγοντικό το αποτέλεσμα. Παίξανε πολλά πράγματα ρόλο. Υπήρξαν σφάλματα από την πλευρά μας και τώρα κάνουμε αυτοκριτική», είπε ο Μιθριδάτης για την βαριά ήττα του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Σαν αρχηγός είναι το λογικό και το πιο έντιμο να παίρνει την ευθύνη. Υπάρχει μια αποτυχία. Δεν μπορεί να δώσει την ευθύνη σε κάποιον άλλο. Αυτό δεν είναι έντιμο και δεν φημίζεται για αυτό ο Αλέξης Τσίπρας», είπε ο γνωστός καλλιτέχνης, που απέτυχε να εκλεγεί με το κόμμα στη πρώτη κάλπη.

«Δεν τίθεται τώρα κάποιο σενάριο αλλαγής ηγεσίας»

Ο Μιθριδάτης μίλησε και για όσα ακούγονται για την αλλαγή ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει αυτό το σενάριο.

«Αυτό σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να το απαντήσω εγώ. Νομίζω όμως πως δεν τίθεται τέτοιο σενάριο αυτή τη στιγμή. Αυτό που προέχει είναι το τι θα σχηματιστεί στις εκλογές στις 25 Ιουνίου. Σημασία έχει πάντα η προσπάθεια, να μην το βάζεις κάτω. Όλοι ξεκινάμε να κάνουμε μια προσπάθεια, έχουμε πάντα στο μυαλό μας ότι μπορεί και να μη πετύχει», ανέφερε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο τραγουδιστής σχολίασε και τις αναρτήσεις του που είχαν προκαλέσει ιδιαίτερες αντιδράσεις. «Με το που έγινε η επίθεση από την κυβέρνηση, με το που ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά μου, εγώ απάντησα ακαριαία, δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνομαι.

Αυτό που έχω πει είναι πολύ απλά ότι δεν μου κάνει τόσο μεγάλη εντύπωση γιατί ακριβώς το 2021 έβγαλα το “Για να μην τα χρωστάω”. Αυτό που δεν περίμενα είναι ότι θα βγει με τέτοια πραγματικά αστεία επιχειρήματα μια ολόκληρη κυβέρνηση να επιτεθεί σε έναν νέο υποψήφιο», κατέληξε ο Μιθριδάτης.

Δείτε επίσης: Εκλογές 2023 – Δ. Βίτσας: «Ρόλο στην ήττα του ΣΥΡΙΖΑ έπαιξε και η περίοδος του κορωνοϊού»

Loading