(ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)

Μητσοτάκης από Καλάβρυτα: «Τα κόμματα της αντιπολίτευσης επενδύουν στην εργαλειοποίηση των Τεμπών»

Μητσοτάκης από Καλάβρυτα-«Να πάει κάποιος φυλακή, να πέσει ο Μητσοτάκης, μόνο αυτό λένε οι αντίπαλοί μας»

Ο Κ. Μητσοτάκης από την περιοδεία του στα Καλάβρυτα έριξε βολές στα κόμματα της αντιπολίτευσης για την εργαλειοποίηση των Τεμπών και τόνισε ότι το μόνο που ενδιαφέρει τους αντιπάλους τους είναι «Να πάει κάποιος φυλακή, να πέσει ο Μητσοτάκης».

propoli

Υποστήριξε μάλιστα όι «μη έχοντας να πουν τίποτα και να προτάξουν ουσιαστική εναλλακτική πρόταση, επιμένουν να βουλιάζουν τον τόπο σε ατμόσφαιρα τοξικότητας».

Ο πρωθυπουργός, άσκησε σκληρή κριτική στα αντιπολιτευτικά κόμματα , σημειώνοντας ότι «Δυστυχώς η πολιτική αντιπαράθεση βρίσκεται σε επίπεδο τοξικότητας και έντασης που πίστευα ότι μετά εκλογές του 2023 είχαμε αφήσει πίσω μας. Κάποιοι δεν έμαθαν από τα λάθη τους. Επενδύουν σε εργαλειοποίηση μιας εθνικής τραγωδίας γιατί δεν έχουν να σας πουν τίποτε για όλα τα υπόλοιπα θέματα».

Σχετικά με τις ευρωεκλογές ο Κ. Μητσοτάκης ζήτησε από τον κόσμο να αναδείξει με την ψήφο του την σταθερότητα της Κυβέρνησης.

Ειδικότερα δήλωσε τα εξής: «Σας ζητώ να στείλουμε ένα πολιτικό μήνυμα στις ευρωεκλογές ότι αυτή η κυβέρνηση είναι σταθερή», «Πρέπει να σκεφτούμε ποια είναι η παράταξη που έβαλε την Ελλάδα στην Ευρώπη και κράτησε την Ελλάδα στην Ευρώπη», είπε. 

Δείτε Επίσης: Σε Θεσσαλία, Θεσσαλονίκη και Καισαριανή ο Δ. Κουτσούμπας

Loading