Μητσοτάκης από Ωραιόκαστρο: «Μόνο η ΝΔ μπορεί να πάει μπροστά την χώρα» (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Ωραιόκαστρο βρέθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, πραγματοποιώντας ομιλία σε γνωστή καφετέρια της περιοχής.

Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Παναγιωτίδης

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι τίποτα δεν τελείωσε στις εκλογές της 21ης Μαΐου, με την κάλπη τον Ιούνιο να είναι ανάγκη να γεμίσει και να βγάλει αυτοδύναμη ΝΔ.

Επιτέθηκε επίσης στην αξιωματική αντιπολίτευση και τον κ. Αλέξη Τσίπρα, καθώς όπως ανέφερε με τον εκλογικό νόμο που πέρασε οδήγησε την χώρα σε βέβαιη ακυβερνησία.

Χρησιμοποίησε μια φράση χθεσινή του Αλέξη Τσίπρα, ότι τον Ιούνη ψηφίζουμε για τις ζωές μας, επικροτώντας αυτό που είπε, τονίζοντας ωστόσο ότι αυτό σημαίνει δυνατή και αυτοδύναμη ΝΔ.

Για την επόμενη τετραετία ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε τους άξονες που θα σταθεί, με την υγεία, την παιδεία και τα εργασιακά να είναι ψηλά στην ατζέντα.

Όσον αφορά τον τομέα της υγείας μίλησε για ένα ΕΣΥ που θα είναι αυτό που πρέπει και χρειάζεται η Ελλάδα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Για την παιδεία μίλησε για ανάπτυξη των δημοσίων πανεπιστημίων με βιβλιοθήκες και όχι καταλήψεις, επικροτώντας τον κ. Παπαϊωάννου που ήταν παρών.

Για τα εργασιακά επιστράτευσε την ΟΝΕΔ, τονίζοντας ότι θα έχουμε αυξήσεις στους μισθούς για να μπορεί η νέα γενιά να πάει μπροστά και να μην μένει στάσιμη.

Δείτε επίσης: Ανδρουλάκης: «Αγωνιζόμαστε για ένα κράτος, το οποίο σέβεται τον πολίτη και διασφαλίζει τα δικαιώματά του»

Loading

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com