(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)

Μητσοτάκης για Μαρέβα | Θα πάω στο δικαστήριο να την υπερασπιστώ – Ας αφήσουν εκτός πολιτικής σύγκρουσης την οικογένειά μου

Στο πλευρό της συζύγου του, Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη στις νομικές ενέργειες που θα ακολουθήσει η ίδια εναντίον της βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενας Ακρίτα, θα σταθεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όπως ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας (1/4) με ανάρτησή του στο Facebook.

Μάρτυρας στο δικαστήριο για να υπερασπισθεί τη σύζυγό του Μαρέβα, θα πάει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την απόφαση της κυρίας Γκραμπόφσκι να κινηθεί νομικά εναντίον της Έλενας Ακρίτα. Ειδικότερα, ο κ. Μητσοτάκης ξεκαθάρισε εξ αρχής στην ανάρτησή του πως γράφει ως σύζυγος και όχι ως Πρωθυπουργός επισημαίνοντας ότι από την ημέρα της εκλογής του η σύζυγός του έχει στοχοποιηθεί βάναυσα μόνο και μόνο διότι είναι σύζυγός του.

propoli

«Όποιος θέλει να αντιπαρατεθεί μαζί μου πολιτικά, είναι ελεύθερος το κάνει. Όμως ας αφήσουν επιτέλους εκτός πολιτικής σύγκρουσης την οικογένειά μου» υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός στην ίδια ανάρτηση.

«Γράφω αυτήν την ανάρτηση ως σύζυγος και όχι ως Πρωθυπουργός. Από την ημέρα της εκλογής μου ως αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας η Μαρέβα έχει στοχοποιηθεί βάναυσα για έναν και μόνο λόγο.

Γιατί είναι γυναίκα μου και έτσι θεωρούσαν κάποιοι ότι θα μου έκαναν ζημιά. Ένας βαθιά καλός και ηθικός άνθρωπος, με τελείως αυτόνομη επαγγελματική διαδρομή, τσαλαπατήθηκε και έγινε πρωτοσέλιδα. Η οικογενειακή μας συνοχή δοκιμάστηκε.

Πολλές φορές αναρωτηθήκαμε και με τα παιδιά μας αν αξίζει να πληρώνει κάνεις αυτό το οικογενειακό τίμημα για να ασχολείται με τα κοινά.

Όμως αντέξαμε, και προς στιγμήν νομίσαμε ότι τουλάχιστον αυτή η φάση της πολιτικής τοξικότητας έχει παρέλθει. Μέχρι που η Μαρέβα ξαναέγινε πρωτοσέλιδο με ένα τελείως ψευδές και ανυπόστατο δημοσίευμα.

Για να ακολουθήσει μια χυδαία και απρόκλητη ανάρτηση της βουλευτή επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Χρειάζεται μεγάλο συγγραφικό ταλέντο για να χωρέσει τόσα ψέματα και τόση κακία σε μία ανάρτηση.

H Μαρέβα θα κινηθεί νομικά. Και εγώ θα πάω μάρτυρας στο δικαστήριο να την υπερασπιστώ. Όποιος θέλει να αντιπαρατεθεί μαζί μου πολιτικά, είναι ελεύθερος το κάνει.

Όμως ας αφήσουν επιτέλους εκτός πολιτικής σύγκρουσης την οικογένειά μου».

Δείτε επίσης: Καβάλα | Ένα εξάχρονο παιδί τραυματίστηκε όταν έσπασε η τραμπάλα στην παιδική χαρά

Loading