«Το μήνυμα για τα δεδομένα του εμβολιασμού πρέπει να έχει φτάσει μέχρι τον τελευταίο συμπολίτη μας» είπε ο Πρωθυπουργός
Ολοκληρώθηκε η ομιλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στους πολίτες άνω των 60 ετών, με τον κ. Μητσοτάκη να αναφέρει πως είναι συνταγματικό το πρόστιμο των 100 ευρώ.
Ο Πρωθυπουργός είπε πως «πρώτη η χώρα μας άνοιξε την 3η δόση σε όλους τους ενήλικους, πριν ακόμα αναγνωριστεί από την παγκόσμια ερευνητική κοινότητα η σημασία της» και εξήγησε πως «έχω ζητήσει να εξετάσει να συντομευθεί το διάστημα μεταξύ 2ης και 3ης δόσης. Αν μπορούμε και το εγκρίνουν οι ειδικοί να ανοίξουμε την 3η δόση ενδεχομένως και στους 4 μήνες».
«Σε όλο αυτό το διάστημα που μας κατηγορούν ότι δεν έχουμε κάνει κάτι να ενημερώσουμε, υπάρχει εκστρατεία ενημέρωσης, προσανατολισμένη στις μεγάλες ηλικίες. Το μήνυμα για τα δεδομένα του εμβολιασμού πρέπει να έχει φτάσει μέχρι τον τελευταίο συμπολίτη μας» κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης.
Δείτε επίσης: Παπανδρέου: «Μπορεί να έχουμε νικητή από την πρώτη Κυριακή» (vid)
- Μαγευτική πρεμιέρα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου με ρεκόρ από τον Καραλή
- Συναγερμός για την επόμενη πανδημία: Νέος ιός από την Κίνα εγείρει ανησυχίες
- Σπάνια ασθένεια βαθιάς φλεβικής θρόμβωσης πλήττει τον Γουεμπανιάμα
- Γερμανία: Μαζικές διαδηλώσεις κατά της ακροδεξιάς στο Αμβούργο, αντιπαράθεση με νεοναζί στο Βερολίνο
- Κρίσιμη κατάσταση για τον πάπα Φραγκίσκο λόγω άσθματος και άλλων προβλημάτων υγείας