Μοτοπορεία και τρικάκια του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Νίκου Παπαθανάση

«Κανείς δεν τους φοβάται, η δημοκρατία δεν τρομοκρατείται», απάντησε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης

Μέλη του Ρουβίκωνα έκαναν χθες το βράδυ επίθεση στο σπίτι του αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης, Νίκου Παπαθανάση.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε ανάρτηση των μελών του Ρουβίκωνα στο Facebook: «πρόκειται για τον υπουργό που αρνήθηκε να πληρώσει δάνειο ύψους 1,4 εκατομμυρίων ευρώ χωρίς να τρέχει τίποτα, ενώ εμάς μας παίρνουν τα σπίτια για 500 και 1000 ευρώ».

«Το να μιλάμε για ηθική όταν αναφερόμαστε στους ανθρώπους της εξουσίας είναι χάσιμο χρόνου. Το να προσπαθήσουμε να πείσουμε την κοινωνική βάση ότι είναι απατεώνες είναι άχρηστο, δεν υπάρχει κανείς στον κόσμο μας που να μην τους θεωρεί απατεώνες. Με πρώτους τους οπαδούς και τα ρουσφέτια τους» αναφέρεται επίσης στην ανακοίνωση του Ρουβίκωνα.

Παπαθανάσης: Kανείς δεν τους φοβάται

Σε ανάρτησή του ο Νίκος Παπαθανάσης ανέφερε: «Σε συνέχεια της αήθους επίθεσης λασπολογίας του εργαλείου δολοφονίας χαρακτήρα “Documento” και του κ. Βαξεβάνη, την σκυτάλη πήραν απόψε μέλη του Ρουβίκωνα, επιχειρώντας να εκφοβίσουν εμένα και την οικογένειά μου. Κανείς δεν τους φοβάται, η δημοκρατία δεν τρομοκρατείται».

Δείτε επίσης: Γεωργιάδης: Όποτε λέω κάτι που ενοχλεί τον κ. Τσίπρα, έρχεται ο Ρουβίκωνας για επίθεση

Loading