Μύκονος: Αλ. Τσίπρας προς συμμαθητή του «Εσύ δεν άλλαξες καθόλου ρε π…» – Δείτε το βίντεο

Ο Αλέξης Τσίπρας κατα τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Μύκονο συνάντησε ένα συμμαθητή του από το πολυκλαδικό λύκειο των Αμπελοκήπων και η κάμερα τον “έπιασε” σε μια πιο χαλαρή στιγμή του

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Μύκονο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, πέρασε και από τα Ματογιάννια, συνοδευόμενος από την τομεάρχη τουρισμού Κατερίνα Νοτοπούλου και άλλα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνομίλησε με πολίτες και επιχειρηματίες για τα έκτακτα μέτρα που επιβλήθηκαν στο νησί για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού.

Ωστόσο μέσα στο πλήθος των πολιτών υπήρχε και ένας συμμαθητής του Αλέξη Τσίπρα από το πολυκλαδικό λύκειο Αμπελοκήπων με τον οποίο είχαν σύντομη συνομιλία και θυμήθηκαν ιστορίες από τα μαθητικά χρόνια, και πιο συγκεκριμένα από την πενταήμερη στη Ρόδο.

«Εσύ δεν άλλαξες καθόλου ρε π…στη», ακούγεται να λέει στο 40ο δευτερόλεπτο του βίντεο ο Αλέξης Τσίπρας στον συμμαθητή του και στη συνέχεια αναπόλησαν τις στιγμές από την πενταήμερη στη Ρόδο, όπου «έφευγαν καρέκλες στην πισίνα».

Δείτε επίσης: Ο Αλέξης Τσίπρας συνομιλεί με πολίτες της Μυκόνου (vid)