Ν. Ανδρουλάκης από Γιαννιτσά: “Οι επόμενες εκλογές θα είναι μια μάχη για τρεις” (vid & pics)

Σε κομματική εκδήλωση στα Γιαννιτσά παραβρέθηκε και μίλησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κ. Νίκος Ανδρουλάκης.

Ρεπορτάζ: Χρίστος Φιλιππούδης – Βασίλης Δημόκας

Ο κ. Ανδρουλάκης απηύθυνε μήνυμα ενότητας ενώ δήλωσε πως το κόμμα βρίσκεται σε πλήρη εκλογική ετοιμότητα. Παράλληλα στα ενδεχόμενα συνεργασίας απάντησε ότι “οι επόμενες εκλογές θα είναι μια μάχη για τρεις” ενώ έκανε εκτενή αναφορά στα εθνικά θέματα λέγοντας ότι “είμαστε ένα κόμμα που κινείται πατριωτικά και αξιακά και όχι με κομματικές ιδιοτέλειες”.

Ο κύριος Ανδρουλάκης αναφέρθηκε στην στάση της Γερμανίας και του γ.γ. του ΝΑΤΟ στο ζήτημα των τουρκικών προκλήσεων και κάλεσε τον πρωθυπουργό να θέσει σε πιο σαφή βάση την τουρκική προκλητικότητα στους εταίρους της χώρας.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε και στην ακρίβεια λέγοντας πως ο κ. Μητσοτάκης είναι μακριά από τα κοινωνικά προβλήματα και δεν μπορεί να καταλάβει τις ανησυχίες του ελληνικού λαού. Παράλληλα, υποστήριξε ότι πρέπει να υπάρξει σημαντική παρέμβαση στην τιμή των καυσίμων για να ανακουφιστούν οι οικονομικά ασθενέστεροι.

Αύριο, Πέμπτη ο κ. Ανδρουλάκης θα περιοδεύσει στην Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη

Την Παρασκευή θα βρεθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης ενώ την Κυριακή το επιτελείο της Χαριλάου Τρικούπη ετοιμάζει επίσκεψη του κ. Ανδρουλάκη στην Κω.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες του politic.gr:

Δείτε επίσης: Κυρ. Μητσοτάκης: Η εικόνα της χώρας έχει αλλάξει σημαντικά προς το καλύτερο