Ν. Ανδρουλάκης από Θεσσαλονίκη: «Η ΝΔ περιφρονεί το Εθνικό Σύστημα Υγείας» (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χθες (31/5) ο Νίκος Ανδρουλάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του ενόψει της προεκλογικής εκστρατείας του ΠΑΣΟΚ.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Φακής

propoli

Ο πρόεδρος του κόμματος σήμερα το πρωί (1/6) επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης” Γεώργιος Παπανικολάου”, όπου συνομίλησε με γιατρούς και νοσηλευτές, οι οποίοι του ανέλυσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Παράλληλα, ο Νίκος Ανδρουλάκης ξεναγήθηκε σε χώρους του νοσοκομείου και διαπίστωσε τις καθυστερήσεις που υπάρχουν στις εργασίες που πραγματοποιούνται σε συγκεκριμένες μονάδες.

Επιπλέον, στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκαν οι ελλείψεις στα συστήματα πυρασφάλειας, με τον κ. Ανδρουλάκη να τονίζει πως «η ΝΔ περιφρονεί το ΕΣΥ. Το Ταμείο Ανάκαμψης υπάρχει για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, αλλά η κυβέρνηση της ΝΔ το αξιοποίησε για οτιδήποτε άλλο πέραν της Υγείας. Οι υγειονομικοί στην Ελλάδα αμείβονται με τους χαμηλότερος μισθούς στην Ευρωπαϊκή Ένωση και αυτό πρέπει να αλλάξει, καθώς επίσης είναι αναγκαίο να ενταχθούν στα Βαρέα και Ανθυγιεινά».

Μετά την ξενάγηση στους χώρους του νοσοκομείου, ο Νίκος Ανδρουλάκης μαζί με στελέχη του ΠΑΣΟΚ συμμετείχε σε σύσκεψη με υγειονομικούς στο κτίριο της διοίκησης του “Παπανικολάου”, όπου αναλύθηκαν όλα τα ζητήματα που καλείται να αντιμετωπίσει το ΕΣΥ.

Δείτε επίσης: Z. Κωνσταντοπούλου: Θετικό το μήνυμα που εισπράττει η Πλεύση Ελευθερίας για τις εκλογές

Loading