Ν. Φίλης: «Φτηνά ψέματα από την υπουργό Παιδείας»

Πυρά κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νίκος Φίλης 

Ο κ. Φίλης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «κατέφυγε στο γνωστό κόλπο να θέτει μαζί, στην ίδια τροπολογία, μια θετική ρύθμιση με τέσσερις – πέντε αρνητικές, ώστε στη συνέχεια να μπορεί να ‘ταΐζει’ με ψέματα τον πάντα πρόθυμο μηχανισμό προπαγάνδας και διαστρέβλωσης».

propoli

Ο κ. Φίλης σημειώνει ειδικότερα ότι «αντί η κυβέρνηση να φέρει ξεχωριστά τη ρύθμιση για τα voucher των 200Euro στους εκπαιδευτικούς (ποσό φυσικά ανεπαρκές για αγορά εξοπλισμού τηλεκπαίδευσης), τη ‘φύτεψε’ σε τροπολογία που ταυτόχρονα περιείχε ρυθμίσεις για την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής, την αξιολόγηση των ιδιωτικών εκπαιδευτικών, την ΕΘΑΑΕ κλπ».

Ο κ. Φίλης υποστηρίζει ότι αυτό «το έκανε, γνωρίζοντας φυσικά την αρνητική στάση της αντιπολίτευσης για αυτές τις διατάξεις, ώστε να μπορεί να συκοφαντήσει στη συνέχεια τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που διαρκώς από τις αρχές του 2020 ζητάει για την τηλεκπαίδευση κάλυψη της δαπάνης των εκπαιδευτικών από το κράτος».

«Όπως παλιότερα συκοφαντούσε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν θέλει προσλήψεις εκπαιδευτικών, επειδή καταψηφίζει… τον προϋπολογισμό», σχολιάζει.

Μιλά για «φτηνά ψέματα» από την υπουργό Παιδείας, σημειώνοντας ότι εκείνη «μόλις προχτές καταγγέλθηκε από τα ελληνικά hoaxes για την αποτυχημένη της προσπάθεια να μπλέξει το ΣΥΡΙΖΑ στη δική της, αποκλειστικά δική της, προσπάθεια εισαγωγής της σκοταδιστικής θεωρίας του ‘Αγέννητου παιδιού’ στα σχολεία μας».

Καταληκτικά ο κ. Φίλης σχολιάζει: «Λυπάμαι όταν βλέπω την υπουργό να συμπεριφέρεται σαν το τελευταίο τρολ των σόσιαλ μίντια. Δεν άξιζε αυτή η τύχη στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς μας».

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
 

Δείτε επίσης: Κ. Σακελλαροπούλου: Με συγκίνηση αποχαιρετάμε τον Χρήστο Σαρτζετάκη. Έναν ακέραιο λειτουργό της Δικαιοσύνης»

Loading