Στο θέμα των απευθείας αναθέσεων επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Σε ανάρτησή του στο facebook, ο εκπρόσωπος του κόμματος, Νάσος Ηλιόπουλος αναφέρει:
«Η κυβέρνηση αξιοποιεί κάθε ευκαιρία προκειμένου να κάνει πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα δίχως να δίνει λογαριασμό. Μιλάμε πλέον συνολικά για 7 δισ. ευρώ, σε κλειστούς διαγωνισμούς και απευθείας αναθέσεις. Την ίδια στιγμή που η κοινωνία υποφέρει από τις ανατιμήσεις, τον πληθωρισμό και την ακρίβεια στην αγορά ενέργειας, ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του κάνουν γιουρούσι στο δημόσιο χρήμα. Η πολιτική αλλαγή είναι άμεση ανάγκη. Είναι ζήτημα Δημοκρατίας».
Η ανάρτηση συνοδεύεται από σύντομο βίντεο που καταλήγει «117 ευρώ το δευτερόλεπτο σε απευθείας αναθέσεις, 6,65 δισ. σε 22 μήνες. Επιτελικό κράτος».
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γάζα: Επέκταση των ισραηλινών επιχειρήσεων, 15 άμαχοι νεκροί από επιθέσεις
- Τηλεφωνικές απάτες: Πώς οι επιτήδειοι εκμεταλλεύονται τη μέθοδο Caller ID Spoofing
- Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου: Περίπου 4.000 χορευτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα συμμετάσχουν στο διεθνή διαγωνισμό χορού «Thessaloniki Dance Cup»
- Πώληση 20 F-16 στις Φιλιππίνες από τις ΗΠΑ εν μέσω αυξανόμενων εντάσεων με την Κίνα
- Κώστας Κιλτίδης: «Δεν τιμωρούμε μαχητές του Στρατού, τους νουθετούμε»