Ν. Ηλιόπουλος για το «Παίδων Πεντέλης»: «Η κυβέρνηση να κάνει, έστω και τώρα, την λογική και υπεύθυνη επιλογή»

Αποκατάσταση της εφημεριακής λειτουργίας του «Παίδων Πεντέλης» ζητά από την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος 

Ο κ. Ηλιόπουλος αναφέρει: 

«Η Ελλάδα διαθέτει μόνο τέσσερα δημόσια παιδιατρικά νοσοκομεία. Μετά και το αλλοπρόσαλλο άνοιγμα των σχολείων με το εγκληματικό πρωτόκολλο 50+1, νοσηλείες και κρούσματα παιδιών με Covid-19 αυξάνονται. Το 1 στα 4 κρούσματα συνολικά αφορά μαθητές».

Αυτή τη στιγμή αποφάσισε η κυβέρνηση της ΝΔ να «ακρωτηριάσει» τη δημόσια παιδιατρική περίθαλψη προς όφελος των μεγάλων ιδιωτικών κλινικών της Βόρειας Αττικής. Παρά την καθολική αντίδραση, το Υπουργείο Υγείας επιμένει να αναστείλει την εφημερία του Νοσοκομείου «Παίδων Πεντέλης». Σε μια επίδειξη μάλιστα αυταρχισμού χθες, Κυριακή, η κυβέρνηση απάντησε με ΜΑΤ και τρομοκρατία στο αίτημα των υγειονομικών και της κοινωνίας για κανονική λειτουργία του νοσοκομείου.

Καλούμε την Κυβέρνηση να ακυρώσει την απόφαση της και να αποκαταστήσει την τακτική και εφημεριακή λειτουργία του «Παίδων Πεντέλης». Να κάνει, έστω και τώρα, την λογική και υπεύθυνη επιλογή».

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
 

Δείτε επίσης: Έφη Αχτσιόγλου: Θετική στον κορονοϊό η βουλευτής