«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη εφαρμόζει ‘ανοσία της αγέλης’ και πουλάει ψεύτικη αισιοδοξία», αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος, με αφορμή τις αποφάσεις της κυβέρνησης για το άνοιγμα των σχολείων.
Στην ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Ηλιόπουλος αναφέρει ακόμη:
«Κυβερνητικά στελέχη λένε ξανά ότι σε ένα μήνα θα έχει τελειώσει η πανδημία. Τα ίδια έλεγαν και για το 2021. Το ‘τελευταίο μίλι’ όμως άφησε πίσω του 15.952 απώλειες.
Η κυβέρνηση ανοίγει τα σχολεία σαν να είναι parking, χωρίς τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Με θράσος υπερασπίζονται το εγκληματικό πρωτόκολλο του 50%+1 και αρνούνται να μειώσουν τους μαθητές και τις μαθήτριες ανά τμήμα. Δεν προβλέπουν καν άδειες ειδικού σκοπού για τους γονείς των οποίων το παιδί θα νοσήσει. Στο θράσος Κεραμέως – Μητσοτάκη απάντηση δίνουν τα στοιχεία. Το γεγονός ότι η Ελλάδα στα μέσα Νοέμβρη βρέθηκε δύο φορές πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. σε απώλειες αναλογικά με τους κατοίκους. Δεν είναι ανίκανοι, είναι επικίνδυνοι και πρέπει να φύγουν!».
Δείτε επίσης: Ν. Ηλιόπουλος για Μητσοτάκη: «Από τον Φλεβάρη περπατούσε μόνος του στο τελευταίο μίλι» (vid)
- Συνελήφθησαν επτά άτομα για την επίθεση στη Νομική Σχολή
- Δήμος Θεσσαλονίκης: «παίΖΟΥΜΕ όλοι μαζί και δημιουργούμε έναν κόσμο χωρίς εμπόδια» στην Ε’ Δημοτική Κοινότητα
- Καιρός: Πολικό jet stream και επιδείνωση με σκόνη στο τέλος της εβδομάδας
- Στενές σχέσεις Ελλάδας – Γερμανίας: Η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Γερμανία
- Ευρωπαϊκή χρηματοδότηση για υποδομές στάθμευσης τροχόσπιτων και υποστήριξη του αυτοκινούμενου τουρισμού ζητά η Έλενα Κουντουρά