Φωτογραφία αρχείου

Ν. Καραγιαννακίδης: «Η δικαστική πραγματογνωμοσύνη έδειξε ότι λειτουργούσε η τηλεδιοίκηση»

Στη λειτουργία της τηλεδιοίκησης για τους σιδηροδρόμους της χώρας, αλλά και στις πρακτικές του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα μετά το δυστύχημα των Τεμπών, στάθηκε με δηλώσεις του ο δικηγόρος και πολιτευτής της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης, Νίκος Καραγιαννακίδης.

Συγκεκριμένα, ο πολιτευτής του κυβερνώντος κόμματος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Εδώ Μακεδονία» με τον Αντώνη Οραήλογου και αναφέρθηκε στις εξελίξεις σχετικά με το δυστύχημα των Τεμπών, ενώ υπογράμμισε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει τα πάντα πάνω στη μνήμη νεκρών ανθρώπων».  

Αναλυτικά:

Για την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Λάρισα: «Καταρχάς αυτός που είπε ότι δεν λειτουργεί τίποτα και είναι γιαπί θα πρέπει να αποδείξει ότι πράγματι είναι γιαπί. Αυτός που είπε ότι λειτουργεί, έχει αποδειχτεί από τη δικαστική πραγματογνωμοσύνη. Υπάρχει αποτύπωση ίχνους και καταγραφή όλων όσων γίνονται. Φαίνονται όλα σε υπολογιστές».

Για την τηλεδιοίκηση: «Αυτό που προκύπτει είναι ότι η τηλεδιοίκηση λειτουργούσε και ήταν πιστοποιημένη. Μάλιστα, στη Βουλή ο κ. Καραμανλής ανέφερε ότι εκτελέστηκε το 90% του έργου της τηλεδιοίκησης, αλλά είχε πιστοποιηθεί να λειτουργεί το 70%. Επί ΣΥΡΙΖΑ είχε εκτελεστεί το 30%, αλλά είχε πιστοποιηθεί το 18%. Όπως είναι λογικό, θα πιστέψουμε τον πραγματογνώμονα και όχι έναν άνθρωπο που λέει μια κουβέντα και ακούγονται 13 ψέματα.

Για το αν ισχύουν τα όσα υποστήριξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά την επίσκεψή του στη Λάρισα: «Δεν είναι ζήτημα σε ποιον πολιτικό χώρο ανήκεις για να πιστέψεις έναν άνθρωπο που έχει λαμπρή ακαδημαϊκή καριέρα και όχι έναν άνθρωπο που σε όλη του τη ζωή ήταν καταληψίας, κάνοντας τα πάντα πάνω στη μνήμη νεκρών ανθρώπων».

Δείτε επίσης: Ν. Καραγιαννακίδης: «Η κυβέρνηση ολοκλήρωσε το σύστημα τηλεδιοίκησης κατά 80%»

Loading