Ν. Καραγιαννακίδης: Και η αθλιότητα έχει τα όρια της σύντροφε Σπίρτζη

Σχολιάζοντας την ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Σπίρτζη όπου συνδέει τη δολοφονία της 31χρονης εκπαιδευτικού στη Ρόδο με την πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ο δικηγόρος και πολιτευτής της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης Νίκος Καραγιαννακίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

propoli

«Είναι πλέον δεδομένο πως τα δημοσκοπικά ποσοστά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης οδηγούν τα στελέχη του σε κινήσεις πανικού, κινήσεις που φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκουν στην Κουμουνδούρου.

Η προσπάθεια εργαλειοποίησης ενός φρικιαστικού εγκλήματος για μικροπολιτικούς λόγους συνιστά χυδαιότητα πρώτου μεγέθους, που όχι μόνο αποκαλύπτει τον πανικό και την αντιπολιτευτική γύμνια των συνιστωσών της μιζέριας, αλλά παράλληλα αποκαλύπτει το πραγματικό, αδίστακτο πρόσωπο ενός κόμματος που είναι διατεθειμένο να τζογάρει πολιτικά με τα πάντα, χωρίς αιδώ, για να επιστρέψει στην εξουσία. Ένας αποτυχημένος υπουργός, ο Χρήστος Σπίρτζης, αντί να απολογείται για τις πολιτικές που ακολούθησε στη θητεία του στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, ο άνθρωπος που καταδίκασε το Μετρό της Θεσσαλονίκης και έχει το απύθμενο θράσος να αυτοσυγχαίρεται για την …ανανέωση του στόλου των λεωφορείων, προσπαθεί να κάνει φθηνή, ανέντιμη αντιπολίτευση εκμεταλλευόμενος μια τραγωδία.

Πολιτική αντιπαράθεση υπήρχε πάντα στην Ελλάδα, διαχρονικά τα κόμματα της αντιπολίτευσης στέκονται κριτικά απέναντι στην εκάστοτε Κυβέρνηση. Ποτέ, όμως, άλλοτε η χυδαιότητα, ο κιτρινισμός, η αθλιότητα, η προστυχιά δεν είχαν κυριαρχήσει σε τέτοιο βαθμό, υπήρχαν όρια, κόκκινες γραμμές, που αυτό το κόμμα, ο ΣΥΡΙΖΑ, τις έχει από καιρό παραβιάσει. Κατάντια πραγματική, που προκαλεί θλίψη και οργή σε κάθε λογικά σκεπτόμενο πολίτη.

Τους αφήνουμε στη λάσπη, η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας τους έχει από καιρό ξεπεράσει…»

Loading