Ν. Καραγιαννακίδης: Ο Αλέξης Τσίπρας θα καταργήσει και τον καύσωνα με ένα Νόμο και ένα άρθρο…

Σχολιάζοντας την πρόταση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης να κηρυχθεί αργία η Δευτέρα 2 Αυγούστου λόγω του κύματος καύσωνα που πλήττει τη χώρα, ο δικηγόρος και πολιτευτής της ΝΔ στην Α΄ Θεσσαλονίκης Νίκος Καραγιαννακίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα να κηρυχθεί αργία η Δευτέρα 2 Αυγούστου λόγω του καύσωνα ορίζεται ως η επιτομή του λαϊκισμού και της δημαγωγίας. Ασφαλώς και δεν εκπλήσσει η θέση αυτή από τον άνθρωπο που επενδύει μικροπολιτικά παντού, υπόσχεται τα πάντα στους πάντες, θυμίζοντας κομματάρχη άλλων εποχών.

Είναι ο ίδιος που υποσχέθηκε πριν μερικές ημέρες την κατάργηση της ελάχιστης βάσης εισαγωγής στα Πανεπιστήμια αλλά και την δυνατότητα να καταθέσουν μηχανογραφικό δελτίο με τους φετινούς βαθμούς όσοι μαθητές κόπηκαν φέτος. Είναι ο ίδιος που στην παρουσίαση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ για την εργασία δεσμεύτηκε για ελάχιστο κατώτατο μισθό 800 ευρώ και 35ωρη εργασία, λησμονώντας πως στη διάρκεια της διακυβέρνησης του δημιούργησε τη γενιά των 360 ευρώ…

Πάλι καλά που δεν μας είπε πως θα καταργήσει τον καύσωνα με ένα Νόμο και ένα άρθρο, δεν επιστράτευσε τα αγαπημένα του νταούλια για να χορέψουμε το χορό της βροχής. Ασφαλώς θα μπορούσε και χειρότερα, ζητώντας αργία μέχρι τον 15αυγουστο.. Είναι πλέον πασιφανές, πως ο ίδιος έχει χάσει το παιχνίδι και το μέτρο, βλέποντας τις δημοσκοπήσεις να εξακολουθούν να αποτυπώνουν μια μαύρη, για αυτόν, πολιτική πραγματικότητα.

Όντας πολιτικά απελπισμένος, επενδύει για μια ακόμη φορά στο λαϊκισμό. Σε κάθε περίπτωση, ο ίδιος του μπορεί να αναζητήσει δροσιά στα πάντα φιλόξενα γιοτ των φίλων του…»