Ν. Καραγιαννακίδης για Κιβωτό του Κόσμου: «Θέλω να πιστεύω ότι η δικαιοσύνη θα διαλευκάνει την υπόθεση και θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων» (vid)

«Η συγκεκριμένη δομή έχει κάνει πολύ μεγάλο έργο το οποίο δε μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς» ανέφερε ο κ. Καραγιαννακίδης.

Ο δικηγόρος και πολιτευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Α’ Θεσσαλονίκης κ. Νίκος Καραγιαννακίδης φιλοξενήθηκε στο «ATLAS TV» και στην εκπομπή «Οι Απέναντι» και κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα έχουν βγει στη δημοσιότητα τις τελευταίες μέρες σχετικά με την «Κιβωτό του Κόσμου».

Στην αρχή της συζήτησης ο κ. Καραγιαννακίδης σχολίασε την πολιτική κατάσταση στην χώρα μας, τονίζοντας: «Οι κρισιμότερες εκλογές στην χώρα μας από την μεταπολίτευση και μετά είναι οι εκλογές που έρχονται, και δείτε ο ηγέτης – υποτίθεται – της Αριστεράς τι νόμο ψήφισε με τον οποίο στόχευε να μην είναι αυτοδύναμη οι άλλοι γιατί γνώριζε την ανεπάρκεια του, γνώριζε ότι δεν θα γίνει ποτέ ξανά πρωθυπουργός, ότι δεν θα έχει καμία τύχη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και ψήφισε έναν νόμο που οδεύει την χώρα μας σε ακυβερνησία.

Και πότε το αποφάσισε; Σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για την χώρα. Βλέπουμε ότι η χώρα μας έχει την μεγαλύτερη ανάπτυξη και κατευθύνει την ανάπτυξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Και για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό; Γιατί είναι η μόνη που έχει κυβερνητική σταθερότητα σε όλη την ΕΕ και ενώ αυτό θα έπρεπε να είναι το μεγάλο ατού και το μεγάλο πλεονέκτημα της χώρας μας, έρχεται ο κ. Τσίπρας και πριν πέσει από την κυβέρνηση ψαλιδίζει και αυτό το πλεονέκτημα».

Μιλώντας για την Κιβωτό του Κόσμου και τις εξελίξεις γύρω από την συγκεκριμένη δομή ανέφερε ότι:

«Αρχικά θα πρέπει να πούμε ότι είχε γίνει ένα νομοσχέδιο από την κ. Μιχαηλίδου το οποίο μέσα από αυτήν την υπόθεση φαίνεται ότι ήταν πολύ σωστό», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Θέλω να πιστεύω ότι η δικαιοσύνη θα το διαλευκάνει και θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, διότι είναι μια πολύ λεπτή δομή για την χώρα η οποία έχει κάνει ένα πολύ μεγάλο έργο και κανείς δεν αμφισβητεί το έργο που είχε γίνει.

Να πω το εξής χωρίς να θέλω να είμαι ούτε υπερασπιστής της συγκεκριμένης δομής της συγκεκριμένης ΜΚΟ γιατί ΜΚΟ είναι και η Κιβωτός του Κόσμου. Το τεκμήριο αθωότητας είναι το πιο ιερό τεκμήριο που έχει ο κάθε συμπολίτης μας στην κοινωνία που ζούμε, αν θέλουμε να θεωρούμε ότι έχουμε νόμος – κοινωνία.»

Δείτε επίσης: Ν. Καραγιαννακίδης: «Τι ακριβώς τιμά η Αριστερά για το Πολυτεχνείο»; (audio)