Νάνσυ Παπαδάτου: Μεγάλη Πολιτική Εκδήλωση στον Εύοσμο – «Προτιμώ να ξοδέψω το χρόνο μου προσφέροντας παρά περιμένοντας» (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

«Πιστεύω ότι η συμμετοχή στις πολιτικές αποφάσεις είναι ευθύνη όλων μας και εγώ προτιμώ να ξοδέψω το χρόνο μου προσφέροντας παρά περιμένοντας. Δεν θέλω να φοβάμαι για όλα αυτά που θα γίνουν για μένα χωρίς εμένα». Με αυτά τα λόγια η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στην Α’ Θεσσαλονίκης έδωσε το έναυσμα της συμμετοχής της στις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023.

Από το κατάμεστο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου η υποψήφια βουλευτής Νάνσυ Παπαδάτου έστειλε μήνυμα νίκης και αλλαγής πορείας. Ειδικότερα, ανέφερε ότι: «διανύουμε μια περίοδο πολιτικού αγώνα με πολλαπλή σημασία και αυτό γιατί αφορά και το γενικότερο εκλογικό αποτέλεσμα για τη δημοκρατική μας παράταξη αλλά και για το αποτύπωμα που θα αφήσουμε στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης και κατ’ επέκταση στην ελληνική κοινωνία».

propoli

Ως εκπαιδευτικός στον τομέα της ειδικής αγωγής, η κ. Παπαδάτου είπε ότι θα πρέπει να γίνουν αλλαγές και παρεμβάσεις από την προσχολική ηλικία καθώς οι οικογένειες που έχουν παιδιά που εντάσσονται στο πλαίσιο της ειδικής αγωγής δυσκολεύονται πάρα πολύ να ανταπεξέλθουν.

Η κ. Παπαδάτου έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στα ζητήματα κοινωνικής πολιτικής. Συγκεκριμένα για το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας είπε ότι οι νέοι σήμερα δύσκολα αποφασίζουν να κάνουν οικογένεια, επειδή δε μπορούν να ανταπεξέλθουν στο κόστος διαβίωσης ενώ εξέφρασε την ανάγκη να εφαρμοστεί μια πολιτική η οποία θα στηρίζει τους τρίτεκνους και τους πολύτεκνους καθώς και να δοθούν φορολογικά κίνητρα.

Όσον αφορά στο ερώτημα γιατί οι ψηφοφόροι να επιλέξουν την ίδια στις εκλογές της 21ης Μαΐου είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός προέρχομαι από τον χώρο της εργασίας. Ζω και δραστηριοποιούμαι στη λαϊκή συνοικία του Ελευθερίου Κορδελιού και γνωρίζω από πρώτο χέρι τα προβλήματα της γενιάς μου και των εργαζομένων».

Την κ. Παπαδάτου, τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο πρώην νομάρχης Κώστας Παπαδόπουλος, ο αντιδήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κωνσταντίνος Σωτηράκης, ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Αντίνου, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού, Κώστας Βασιλειάδης, ο πρώην πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης, ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Α’ Θεσσαλονίκης Ευρυβιάδης Ελευθεριάδης, ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Πράξεις και για τη Μακεδονία» Χρήστος Παπαστεργίου, οι υποψήφιοι βουλευτές Κώστας Πετρίδης και Αντώνης Σαουλίδης.

Δείτε φωτογραφίες:

Δείτε επίσης: Εκλογές 2023 – Νίκος Ανδρουλάκης: Μητσοτάκης και Τσίπρας μπορούν να βγουν πρωθυπουργοί αλλά χωρίς το ΠΑΣΟΚ

Loading