ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Νάσος Ηλιόπουλος: «Δεν έχω κρύψει τη στήριξή μου στην Έφη Αχτσιόγλου»

O Νάσος Ηλιόπουλος, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε στο LIVE NEWS για τις εκλογές της προεδρίας στο κόμμα

«Δεν έχω κρύψει τη στήριξή μου στην Έφη Αχτσιόγλου. Ο ΣΥΡΙΖΑ πλήρωσε την διγλωσσία και την πολυφωνία. Εμένα μου δημιουργεί πολιτικά ερωτήματα όταν ακούω τον Στέφανο Κασσελάκη να λέει πως είναι υπέρ του μισθοφορικού στρατού και μετρά να έρχεται ο κ. Αποστολάκης και να λέει πως είναι λάθος. Είναι πρόβλημα όταν ο βασικός σου συνεργάτης εξηγεί πως η θέση σου είναι λάθος. Είναι πρόβλημά οι θέσεις του για το δημόσιο πανεπιστήμιο γιατί υπάρχουν συνεργάτες του που είμαι υπέρ», είπε αρχικά.

«Επίσης δεν βοηθάει πως δεν θέλει να διεξαχθεί ο δημόσιος διάλογος μεταξύ των υποψηφίων. Η κ. Αχτσιόγλου ήταν υπέρ εξ’ αρχής. Δεν είναι καλό σήμανα να αποφεύγεις έναν τέτοιο διάλογο», συμπλήρωσε.

Η επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ

Σε σχέση με την επόμενη μέρα στο ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Ηλιόπουλος είπε πως εάν είναι νικητής ο Στέφανος Κασσελάκης είναι αυτονόητο πως θα δουλέψουν μαζί.

«Πρέπει να ξεκαθαριστούν μερικές αιχμές. Τιμά την Έφη Αχτσιόγλου πως απάντησε δημόσια απέναντι σε ομοφοβικές επιθέσεις που δέχτηκε ο κ. Κασσελάκης. Η Έφη Αχτσιόγλου όμως, θα κινηθεί και νομικά για επιθέσεις και fake news που δέχτηκε σχετικά με το ότι υπονόμευε τον Αλέξη Τσίπρα. Αυτό πρέπει να ξεκαθαριστεί».

Σε σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα είπε πως είναι ένας άνθρωπος που όταν θέλει να μιλήσει δημόσια, μιλάει.

«Το στέλεχος του Αλέξης Τσίπρα είναι η Έφη Αχτσιόγλου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με το «μήνυμα» της κάλπης ο κ. Ηλιόπουλος είπε πως το «εύκολο μήνυμα» ήταν αυτό της ανανέωσης.

«Πρέπει όμως, να συζητήσουμε συγκεκριμένα και πολιτικά. Εγώ δεν μπορώ να πως εάν ο Παύλος Πολάκης τον καθοδήγησε αλλά η φράση για τη Δικαιοσύνη και τα  media μου προκάλεσε εντύπωση».

Δείτε επίσης: Στ. Κασσελάκης: «Ζητώ σεβασμό στη μνήμη των δύο γιαγιάδων μου – Δεν γνωρίζω την κυρία που είπε ότι ψήφιζα ΝΔ»

Loading