ΝΔ για δολοφονία Παύλου Μπακογιάννη: «Τιμούμε τη μνήμη του κάθε ημέρα»

Ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία για την δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη.

Μέσα από τις προσπάθειες καταπολέμησης της τρομοκρατίας, της βίας, του μισαλλόδοξου λόγου και των αδικιών, σε κάθε έκφανσή τους στην κοινωνία τιμά η Νέα Δημοκρατία τη μνήμη του Παύλου Μπακογιάννη που δολοφονήθηκε 34 χρόνια πριν, αναφέρει σε ανακοίνωσή της. 

propoli

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Ν.Δ:

«Συμπληρώνονται σήμερα 34 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη, ενός ανθρώπου που ξεχώρισε για το δημοκρατικό φρόνημα, την ελεύθερη σκέψη και την καθημερινή δράση για την ενότητα και την πρόοδο της πατρίδας μας.

Η μνήμη του Παύλου Μπακογιάννη παραμένει ζωντανή γιατί οι ιδέες, το ήθος και οι πράξεις του παραμένουν ζητούμενα κάθε δημοκρατικής πολιτείας, κάθε ελεύθερης κοινωνίας, κάθε πραγματικά προοδευτικού ανθρώπου.

Στη Νέα Δημοκρατία τιμούμε τη μνήμη του όχι μόνο σήμερα, την επέτειο της δολοφονίας του, αλλά κάθε ημέρα, μέσα από τις προσπάθειες καταπολέμησης της τρομοκρατίας, της βίας, του μισαλλόδοξου λόγου και των αδικιών, σε κάθε έκφανσή τους στην κοινωνία.

Τριάντα τέσσερα χρόνια μετά, παραμένουμε προσηλωμένοι στην προσπάθεια να κάνουμε πραγματικότητα την Ελλάδα του Παύλου Μπακογιάννη, γιατί αυτή ήταν, είναι και θα παραμείνει η καλύτερη εκδοχή της πατρίδας μας».

Δείτε επίσης: Στ. Κασσελάκης σε δημοσιογράφους: «Αν έρθω στη Βουλή στις 2 το βράδυ θα σας βρω εδώ;»

Loading