Συνεχίζονται για τρίτη ημέρα οι διαμαρτυρίες ενάντια στα έργα του Μετρό στην πλατεία Εξαρχείων, Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022. (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

ΝΔ για το μετρό στα Εξάρχεια: «Λυσσαλέα αντίδραση κάποιων οπισθοδρομικών μελών “συλλογικοτήτων”»

Δύο συλλήψεις σημειώθηκαν σήμερα στα Εξάρχεια

Την ένταση που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στα Εξάρχεια με αφορμή την έναρξη των έργων για το μετρό σχολιάζει με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Όπως αναφέρεται, «Ένα έργο που θα διευκολύνει σημαντικά τους κατοίκους, συναντά τη λυσσαλέα αντίδραση κάποιων οπισθοδρομικών μελών «συλλογικοτήτων» που μιλούν μάλιστα στο όνομα της προόδου». Η ΝΔ καλεί και τον ΣΥΡΙΖΑ να πάρει θέση σχετικά με το να είναι υπέρ ή κατά του έργου.

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας: «Καθημερινά βλέπουμε κάποιους να αντιδρούν βίαια, τραμπουκίζοντας ακόμη και τους εργαζομένους στο εργοτάξιο, προκειμένου να μη γίνει σταθμός του μετρό στα Εξάρχεια. Ένα έργο που θα διευκολύνει σημαντικά τους κατοίκους, συναντά τη λυσσαλέα αντίδραση κάποιων οπισθοδρομικών μελών «συλλογικοτήτων» που μιλούν μάλιστα στο όνομα της προόδου. Ο λαλίστατος κατά τα άλλα ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει βρει να πει μια κουβέντα.

Είναι υπέρ ή κατά του να δημιουργηθεί σταθμός μετρό στα Εξάρχεια; Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά των εργαζόμενων; Αναμένουμε ότι Λυσσαλέα αντίδραση κάποιων οπισθοδρομικών μελών «συλλογικοτήτων» θα βρει το χρόνο να ασχοληθεί και με ένα φλέγον ζήτημα για τους κατοίκους της περιοχής».

Δείτε επίσης: Ηλιόπουλος: Με εντολή Μητσοτάκη έγιναν οι παρακολουθήσεις