Σε ανακοίνωσή της η ΝΔ τονίζει: Το πρόγραμμα Ελευθερία, που επιτρέπει σε όποιον θέλει να εμβολιαστεί δωρεάν με όποιο εμβόλιο θέλει, θα πρέπει να υποστηριχθεί από όλους.
«Όπως έχει επανειλημμένα τονίσει ο πρωθυπουργός, σε κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τη δημόσια υγεία και την ανθρώπινη ζωή προέχει η συναίνεση και οι πολιτικές διαφορές πρέπει να παραμερίζονται», συνεχίζει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.
Το κυβερνών κόμμα προσθέτει: «Για το λόγο αυτό δεν θα σχολιάσουμε περαιτέρω την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και τις εσωτερικές αντιφάσεις του. Το πρόγραμμα Ελευθερία, που επιτρέπει σε όποιον θέλει να εμβολιαστεί δωρεάν με όποιο εμβόλιο θέλει, θα πρέπει να υποστηριχθεί από όλους».
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σεισμός 4,7 Ρίχτερ ταρακούνησε την Πελοπόννησο στην Ηλεία
- Εμπόδια στο σχέδιο της Αιγύπτου για την ανοικοδόμηση της Γάζας
- Ιράν: Καταδίκη των τακτικών εκφοβισμού και η επιμονή των ΗΠΑ σε συμφωνίες ή στρατιωτική εμπλοκή
- Πίσω από τη συμφωνία Prada-Versace που αλλάζει το τοπίο της αγοράς: Οι νικητές και οι χαμένοι
- Δημοσκόπηση: Οι περισσότεροι Γάλλοι, Γερμανοί και Βρετανοί βλέπουν τον Τραμπ ως δικτάτορα
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr