Νέα κόντρα Γεωργιάδη – Πολάκη: «Μας βλέπω με αυτοδυναμία από την πρώτη Κυριακή» – «Λαδέμπορα για πες…Αυτό το μαύρο κάτω από το γραφείο σου…»

Μια μαύρη σακούλα ήταν η αφορμή για τη νέα κόντρα Γεωργιάδη – Πολάκη

Μία φωτογραφία από το γραφείο του Αδωνι Γεωργιάδη με μαύρη σακούλα έγινε αφορμή για νέα κόντρα ανάμεσα στον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη

O Παύλος Πολάκης ανάρτησε στου Twitter δύο στιγμιότυπα από συνάντηση του Αδωνι Γερωγιάδη με τον Κώστα Μαραβέγια, όπου ξεχωρίζει μια μαύρη σακούλα κάτω από το γραφείο, γράφοντας: «Λαδέμπορα για πες… Αυτό το μαύρο κάτω απ το γραφείο σου, δικό σου είναι η του ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ;; Μοιάζει και με τσάντα – χαρτοφύλακα του Μαραβέγια,μοιάζει και με σακούλα με μαύρα ,απ το Μηλιώνη το φίλο σου ας πούμε…».

Η απάντηση του Αδωνι Γεωργιάδη ήταν άμεση, ο οποίος δημοσίευσε φωτογραφίες που φαίνεται ότι πρόκειται για τον κάδο απορριμμάτων του γραφείου του. Ο υπουργός Ανάπτυξης έγραψε: «Αν συνεχίσετε αυτές τις παλαβομάρες μας βλέπω με αυτοδυναμία από την πρώτη Κυριακή. Ο κ. Μαραβέγιας δεν είναι ο Καλογρίτσας και η μαύρη σακούλα που βλέπεις είναι στον κάδο σκουπιδιών και όχι σαν αυτή που σας έφερνε ο κ. Χρήστος για να μπερδεύεσαι» έγραψε μεταξύ άλλων».

Δείτε επίσης: Πολάκης προς Ανδρουλάκη: «Είσαι λίγος, δεν τραβάς, το έχουν καταλάβει όλοι πλέον» – «Τοξικός», απαντά το ΠΑΣΟΚ

Loading