Νίκη – Νίκος Παπαδόπουλος: «Καταδικάζω κάθε είδους βία»

Δείτε την ανακοίνωση του βουλευτή της «Νίκης», Νίκος Παπαδόπουλος, μετά τις αντιδράσεις

«Οι πιστοί χριστιανοί έχουν αρχίσει να μοιράζουν σφαλιάρες στις εκκλησίες. Συγκεντρωθείτε θα δούμε και χειρότερα με αυτά που κάνετε».
Μία ημέρα μετά από αυτή την δήλωση που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων ο εκλεγμένος βουλευτής με το κόμμα της «Νίκης» Νίκος Παπαδόπουλος λέει πως τα λόγια του διαστρεβλώθηκαν και πως καταδικάζει κάθε είδους βίας όπως το χαστούκι που έριξε στέλεχος της Νίκης σε βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

propoli

Η προεδευούσα της Επιτροπής Μαρία Σούκουλη τον κάλεσε να ανακαλέσει, όμως ακολούθησε νέα έκρηξη.

«Η ντροπή είναι όλη δική σας. Μη μου χτυπάτε το χέρι κυρία μου! Ηρεμήστε κυρία μου. Ακούω τι λέω, εσείς δεν καταλαβαίνετε τι κάνετε! Ξυπνήστε ο λαός ξύπνησε!», ανέφερε ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Κι ενώ για πολλούς ο βουλευτής έφτασε μια ανάσα πριν τη διαγραφή, ο πρόεδρος του κόμματος, Δημήτρης Νατσιός εξακολουθεί να τον στηρίζει ειδικά μετά και την αναδίπλωση ενώ του ζητήθηκε να είναι πιο προσεκτικός στο μέλλον.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος εκλέχτηκε στη Β’ Θεσσαλονίκης με 11.579 ψήφους. Είναι καρδιοχειρουργός, πατέρας έξι παιδιών και όπως αναφέρεται στο βιογραφικό του σημείωμα ήταν ένας από τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς σε αναστολή.

Το 2020 εντάσσεται στο ΕΣΥ, στην καρδιοχειρουργική κλινική Γ.Ν. «Γ.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ», όπου στο πρόσφατο ολιγόμηνο διάστημα βρίσκεται σε καθεστώς αναστολής για τους γνωστούς λόγους.

Ως εκλεγμένος βουλευτής θα καταφερθεί πολλές φορές εναντίον των εμβολίων, που σύμφωνα με εκείνον ευθύνονται για αναπηρίες και θανάτους.

Δύο μήνες πριν θα λογομαχήσει μέσα στη Βουλή με τον Άδωνι Γεωργιάδη όταν θα υπαινιχθεί πως θάνατος αθλητή οφείλεται στα εμβόλια κατά του κορωνοϊού.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος στις δημόσιες τοποθετήσεις του εκφράζει τις πάγιες θέσεις του κόμματος όπως για τις αμβλώσεις τις οποίες χαρακτηρίζει έγκλημα, αλλά και για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών.

«Κανένα δεν σκοτώνει τους απογόνους του. Ούτε ο λύκος, ούτε το λιοντάρι, ούτε η ίαινα μόνο ο άνθρωπος. Το σκοτώνει μέσα στα σπλάχνα της. Πρέπει να αποτραπεί αυτό το έγκλημα».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου μάλιστα για το αν αυτές οι θέσεις είναι οπισθοδρομικές, ο βουλευτής της «Νίκης» θα απαντήσει πως νομοσχέδια όπως εκείνο για τα ομόφυλα ζευγάρια μας πάνε πίσω στην εποχή του Νέρωνα και του Καλιγούλα.

«Δεν μας γυρνούν μόνο στην Αρχαία Ρώμη, μας γυρνάνε στα σόδομα γόμορα. Αυτοί είχαν ελαφρυντικά, γιατί δεν ήξεραν τον χριστιανισμό. Και σεβάστηκαν και τα παιδιά αυτοί;», είπε.

Ο 53χρονος βουλευτής επιπλέον έχει ταχθεί κατά των ψηφιακών ταυτοτήτων αλλά και των μέσων ενημέρωσης που όπως λέει κάνουν πλύση εγκεφάλου.

Loading