O νέος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής βρέθηκε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών και άφησε λουλούδια στα μνήματα της Φώφης Γεννηματά και του Ανδρέα Παπανδρέου
Πρόκειται για μία συμβολική αλλά και συγκινητική κίνηση από τον νέο πρόεδρο της παράταξης που θέλει με αυτόν τον τρόπο να ενώσει το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον του κόμματος.

Λίγο μετά τις 11:15 έφθασε στα γραφεία του κόμματος, στη Χαριλάου Τρικούπη, ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ και έγινε δεκτός στην είσοδο του κτιρίου από τον Νίκο Σαλαγιάννη, τον γραμματέα Μανώλη Χριστοδουλάκη και τα μέλη της ΕΔΕΚΑΠ.
Σε σύντομες δηλώσεις του κατά την υποδοχή του στην είσοδο των γραφείων, ο κ. Ανδρουλάκης έκανε λόγο για «μεγάλη μέρα» για την παράταξη και πρόσθεσε ότι «θα είμαστε όλοι μαζί».
«Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας», δήλωσε ο νέος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, φτάνοντας στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη για τη διαδικασία παραλαβής από τον γραμματέα του κόμματος, Μανώλη Χριστοδουλάκη.
«Μεγάλη μέρα σήμερα. Προχωράμε δυναμικά για να ανασυγκροτήσουμε την Κεντροαριστερά, για μία ισχυρή σοσιαλδημοκρατική φωνή προόδου», ανέφερε συγκεκριμένα ο Νίκος Ανδρουλάκης.
«Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, ώστε όλα τα θέματα να απαντήσουμε σωστά και με προοπτική», είπε.



Δείτε επίσης: Συγχαρητήρια Τσίπρα – Κουτσούμπα στον Νίκο Ανδρουλάκη
- Η έλλειψη κλιματισμού στα μέσα μαζικής μεταφοράς της Αττικής προκαλεί αντιδράσεις
- Η FIFA εξετάζει μέτρα δροσιάς για τους ποδοσφαιριστές στο Μουντιάλ του 2026
- Πληθωρισμός 2,7% στις ΗΠΑ: Οι προοπτικές της Fed
- Αποχώρηση του Δημήτρη Λημνιού από τον Παναθηναϊκό
- Εθνική Ελλάδος: Δράση αλληλεγγύης για την οικογένεια του Τζορτζ Μπάλντοκ