ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI

Νίκος Ανδρουλάκης: Φόρος τιμής στους τάφους του Ανδρέα Παπανδρέου και της Φώφης Γεννηματά (pics)

O νέος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής βρέθηκε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών και άφησε λουλούδια στα μνήματα της Φώφης Γεννηματά και του Ανδρέα Παπανδρέου

Πρόκειται για μία συμβολική αλλά και συγκινητική κίνηση από τον νέο πρόεδρο της παράταξης που θέλει με αυτόν τον τρόπο να ενώσει το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον του κόμματος.

propoli
ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI

Λίγο μετά τις 11:15 έφθασε στα γραφεία του κόμματος, στη Χαριλάου Τρικούπη, ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ και έγινε δεκτός στην είσοδο του κτιρίου από τον Νίκο Σαλαγιάννη, τον γραμματέα Μανώλη Χριστοδουλάκη και τα μέλη της ΕΔΕΚΑΠ.

Σε σύντομες δηλώσεις του κατά την υποδοχή του στην είσοδο των γραφείων, ο κ. Ανδρουλάκης έκανε λόγο για «μεγάλη μέρα» για την παράταξη και πρόσθεσε ότι «θα είμαστε όλοι μαζί».

«Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας», δήλωσε ο νέος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, φτάνοντας στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη για τη διαδικασία παραλαβής από τον γραμματέα του κόμματος, Μανώλη Χριστοδουλάκη.

«Μεγάλη μέρα σήμερα. Προχωράμε δυναμικά για να ανασυγκροτήσουμε την Κεντροαριστερά, για μία ισχυρή σοσιαλδημοκρατική φωνή προόδου», ανέφερε συγκεκριμένα ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, ώστε όλα τα θέματα να απαντήσουμε σωστά και με προοπτική», είπε.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI

ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI

Δείτε επίσης: Συγχαρητήρια Τσίπρα – Κουτσούμπα στον Νίκο Ανδρουλάκη

Loading