Νίκος Καραγιαννακίδης για δηλώσεις Σπίρτζη: Διαχρονικό το φλερτ του ΣΥΡΙΖΑ με τη χυδαιότητα

Σχολιάζοντας τις πρωτοφανείς δηλώσεις του βουλευτή και π. Υπουργού Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Χρήστου Σπίρτζη για επαναφορά της Δημοκρατίας στη χώρα «είτε με το καλό είτε με το άγριο», ο δικηγόρος και πολιτευτής της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης Νίκος Καραγιαννακίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι νέες εμπρηστικές δηλώσεις κορυφαίου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος μάλιστα φέρει την ιδιότητα του Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη αποδεικνύουν εκ νέου το διαχρονικό φλερτ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τη χυδαιότητα.

propoli

Στη Κουμουνδούρου δεν μπαίνουν στον κόπο να κρατήσουν ούτε πλέον τα προσχήματα: Με τον πλέον κυνικό, πολιτικά αδίστακτο τρόπο παραδέχονται πως αντιμετωπίζουν τη διακυβέρνηση της χώρας ως λάφυρο, πως πίσω από το ψευδεπίγραφο, επικοινωνιακού χαρακτήρα σύνθημα ¨Δικαιοσύνη παντού¨ κρύβεται η σπουδή για τον απόλυτο, ολοκληρωτικό έλεγχο των λεγόμενων αρμών της εξουσίας, κρύβεται η εφαρμογή μιας αλα καρτ Δημοκρατίας με τους όρους που θα ορίσει η ¨δεύτερη φορά Αριστερά¨. Εάν δεν ήταν γραφικοί θα ήταν επικίνδυνοι.

Δύο ημέρες μετά τα όσα εξοργιστικά ακούστηκαν στην κομματική εκδήλωση από το Χρήστο Σπίρτζη ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ δεν μας έχει εξηγήσει ακόμη το πώς το άγριο συμβαδίζει με τη δημοκρατία. Και δεν πρόκειται να το πράξουν, διότι ο πρώην Υπουργός Μεταφορών εξέφρασε δημόσια τα ¨πιστεύω¨ του ΣΥΡΙΖΑ, τις πραγματικές προθέσεις τους, όπως άλλωστε στο πρόσφατο παρελθόν έχουν πράξει τόσο ο Παύλος Πολάκης, η Έφη Αχτσιόγλου, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος κ.α. Η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών έχει πλέον εικόνα, ξέρει τι εστί ΣΥΡΙΖΑ και στην επερχόμενη κάλπη θα τους κρίνει ανάλογα».

Δείτε επίσης: Θεοχάρης: «Ο μέσος πολίτης δεν είναι ευχαριστημένος από την προεκλογική συζήτηση» – «Θα είναι καλό να είμαστε ήπιοι στις εμφανίσεις μας» απάντησε ο Σπίρτζης

Loading