Νίκος Καραγιαννακίδης: «Η Νέα Δημοκρατία περισσότερο ενωμένη από ποτέ»

Με αφορμή την εκδήλωση παρουσίασης του Ιδρύματος «Αντώνης Σαμαράς» ο δικηγόρος και πολιτευτής της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης Νίκος Καραγιαννακίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και σύσσωμης της Κυβέρνησης στην εκδήλωση παρουσίασης του Ιδρύματος «Αντώνης Σαμαράς» στέλνουν σαφή και ξεκάθαρα μηνύματα ενότητας και ομοψυχίας προς πάσα κατεύθυνση.

Σε αυτούς που φαντασιώνονται μια Παράταξη διηρημένη που δήθεν ταλανίζεται από εσωκομματικά προβλήματα, δόθηκαν οι κατάλληλες απαντήσεις το βράδυ της Τετάρτης. Αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά, με τον πλέον εμφαντικό τρόπο, πως η Νέα Δημοκρατία είναι μια γροθιά, πιο ισχυρή από ποτέ, έτοιμη να ανταποκριθεί στις αυξημένες προκλήσεις των καιρών. Η Νέα Δημοκρατία ανήκει σε όλα τα μέλη της, έχει βαθιές ρίζες στην ιστορία, εκφράζει όλους τους Έλληνες και στις Ελληνίδες, είναι η παράταξη του μέτρου, του ορθού πολιτικού λόγου, των πολιτών που κοιτούν μπροστά και στοχεύουν ψηλά. Δεν εγκλωβίζεται σε μικροκομματικές έριδες και δεν παρασύρεται από παραπολιτικά κουτσομπολιά.

Η Νέα Δημοκρατία είναι η δύναμη της ευθύνης, της σταθερότητας και της αξιοπιστίας, είναι ο πολιτικός φορέας που σηκώνει την Ελλάδα ψηλά. Η ιστορική Παράταξη που έχει κερδίσει το δικαίωμα να κοιτά τους πολίτες στα μάτια, που τόλμησε ρήξεις και υπερβάσεις, που δεν παρασύρθηκε από τις σειρήνες του λαϊκισμού και της δημαγωγίας. Και αυτή η άρρηκτη σχέση εμπιστοσύνης που έχει καλλιεργήσει με τους πολίτες την επιτρέπει να θέτει το δίλημμα της επόμενης ημέρας: Αν όχι η ΝΔ, τότε ποια είναι η εναλλακτική, ποιοι μπορούν να διαχειριστούν τις τύχες αυτού του τόπου; Οι συμπληγάδες της ακυβερνησίας, της αστάθειας και της αβεβαιότητας μπορούν να ξεπεραστούν μόνο με μια αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία.

Η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας γνωρίζει την αλήθεια και όταν έρθει η ώρα της κάλπης δεν θα επιτρέψει να φαλκιδευτεί η τιτάνια προσπάθεια που έχουμε καταβάλει όλα αυτά τα χρόνια».

Δείτε επίσης: H επιμονή Μητσοτάκη στην πρόταση δυσπιστίας και η αξιοποίηση των ελληνοτουρκικών