Νίκος Καραγιαννακίδης: Ιδού το δήθεν «ηθικό πλεονέκτημα» του ΣΥΡΙΖΑ

Σχολιάζοντας την εκκωφαντική σιωπή του αρχηγού της αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα στις καταγγελίες της γραμματέως του κ. Καλογρίτσα και στις αποκαλύψεις για τα SMS του Νίκου Παππά, ο δικηγόρος και πολιτευτής της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης Νίκος Καραγιαννακίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Εννέα ημέρες μετά τα όσα κατέθεσε επώνυμα και χωρίς κουκούλα στο Ειδικό Δικαστήριο η επί σειρά ετών γραμματέας του Χρήστου Καλογρίτσα για σακούλες και βαλίτσες γεμάτες χρήματα που έφευγαν για τις …ανάγκες του κόμματος και τη δημιουργία του ΣΥΡΙΖΑ Channel, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει εξαφανισμένος, αρνείται να δώσει απαντήσεις για τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ιδού το περίφημο ¨ηθικό πλεονέκτημα¨ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης: μια ιδιότυπη ομερτά που επιδιώκει να απλώσει ένα πέπλο σιωπής, να ¨κουκουλώσει¨ την αλήθεια, την πολιτική σήψη που διακρίνει τους μηχανισμούς λειτουργίας αυτών που σήμερα πολιτεύονται με το σύνθημα ¨δικαιοσύνη παντού¨. Εάν ο κύριος Τσίπρας ήθελε πραγματικά να αποδοθεί Δικαιοσύνη, εάν δεν είχε κάτι να κρύψει, θα είχε ήδη μηνύσει τον κύριο Καλογρίτσα ως κοινό συκοφάντη, δεν θα παρέμενε κρυπτόμενος και άφωνος. Η σιωπή αυτή είναι η σιωπή του ενόχου. Είναι η σιωπή του ανθρώπου που γνώριζε και φοβάται τα χειρότερα που (ενδεχομένως) είναι μπροστά του. Άλλωστε ο κύριος Καλογρίτσας δηλώνει πως έχει ακόμη ένα ¨τόμο¨ SMS στα χέρια του που Κύριος οίδε τι μπορεί να αποκαλύπτουν.

Οι καταγγελίες για υπόγειες διαδρομές χρημάτων, για ύποπτες συναλλαγές με στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου και για γραπτά μηνύματα που μοιράζουν ποσοστά σε επιχειρηματίες για λειτουργία τηλεοπτικού καναλιού οδηγούν τη χώρα στο βούρκο, στα πιο σκοτεινά μονοπάτια ενός ζοφερού παρελθόντος το οποίο δεν επιτρέπεται -και δεν θέλουμε- να ξαναζήσουμε».

Δείτε επίσης: ΝΔ: «Δεν γνώριζε ο κ. Τσίπρας ότι Παππάς και Αρτεμίου μπαινόβγαιναν στο γραφείο του κ. Καλογρίτσα προκειμένου να στήσουν το ΣΥΡΙΖΑ channel;»