Νίκος Καραγιαννακίδης: Μόνο ντροπή για τις εγχώριες «ντουντούκες» της Άγκυρας

Σχολιάζοντας την αφωνία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αλέξη Τσίπρα στο ανθελληνικό κρεσέντο του Προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, ο δικηγόρος και πολιτευτής της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης Νίκος Καραγιαννακίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Την ώρα που η συγκρότηση ενός εθνικού αραγούς μετώπου απέναντι στην τουρκική επιθετικότητα είναι περισσότερο επιβεβλημένη από ποτέ, ο Αλέξης Τσίπρας επιλέγει το δρόμο της εκκωφαντικής σιωπής, δεν θέλησε να κάνει ούτε μισή δήλωση καταδίκης των όσων χυδαίων καταλόγισε στη χώρα μας ο Τούρκος Πρόεδρος. Εάν μάλιστα διαβάσει κανείς με προσοχή την τοποθέτηση του εκπροσώπου του κόμματος του Νάσου Ηλιόπουλου, μάλλον θα πρέπει να ζητήσουμε και συγγνώμη από το κράτος που εργαλειοποιεί τον ανθρώπινο πόνο στέλνοντας παράνομους μετανάστες προς την Ελλάδα για τις επαναπροωθήσεις!

Δεν περιμέναμε ασφαλώς τίποτα καλύτερο από αυτούς που υβρίζουν το Λιμενικό Σώμα, αυτούς που έκαναν σημαία της πολιτικής τους δημαγωγίας τα ψεύδη της ΜΚΟ που ανακάλυψε τους 38 μετανάστες σε ελληνικό έδαφος, αυτούς που ψάχνουν ευκαιρίες να λειτουργήσουν ως ¨ντουντούκες¨ της Άγκυρας και να διασύρουν, να συκοφαντήσουν με τον πλέον άθλιο τρόπο την Πατρίδα μας στο εξωτερικό. Και ασφαλώς δεν περιμένουμε μια στάση εθνικά αξιοπρεπή, δεν περιμένουμε να σταθεί στη γραμμή της εθνικής ομοψυχίας αυτός που κάνει πως δεν βλέπει και δεν ακούει τα περί δήθεν ¨τουρκικής μειονότητας¨ στη Θράκη μας που πρεσβεύει ο βουλευτής Ξάνθης του κόμματος του, μόνο και μόνο για να αλιεύσει ψήφους από τη δεξαμενή των εγκάθετων του τουρκικού αναθεωρητισμού.

Τα όσα πράττει το τελευταίο χρονικό διάστημα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποτελούν ντροπή, δείχνουν πως ο ιδεολογικός παροξυσμός, η αφοσίωση στον εθνομηδενισμό, η υπόκλιση σε μια θολοκουλτούρα μηδενισμού αποτελούν σημεία αναφοράς για το κόμμα των συνιστωσών.

Ευτυχώς, σε αυτές τις κρίσιμες ώρες, η χώρα έχει Κυβέρνηση, έχει Πρωθυπουργό, έχει ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις, έχει αποτρεπτική ισχύ, έχει ισχυρές συμμαχίες στο εξωτερικό. Και το σημαντικότερο, έχει ανακτήσει την εθνική της αυτοπεποίθηση, έχει κερδίσει το σεβασμό όλων. Αφήνουμε το ΣΥΡΙΖΑ στη μιζέρια και στην κακομοιριά του».

Δείτε επίσης: Δημοσκόπηση Pulse: Στις 8 μονάδες η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ μετά τη ΔΕΘ