Νίκος Καραγιαννακίδης: Πλήρης περιφρόνηση των Θεσμών από τον Αλέξη Τσίπρα

Σχολιάζοντας την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να απέχει ο ΣΥΡΙΖΑ από τις ψηφοφορίες της Βουλής ως την προκήρυξη εκλογών, ο δικηγόρος και πολιτευτής της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης Νίκος Καραγιαννακίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Καταφεύγοντας σε ένα νέο κρεσέντο λαϊκισμού ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιλέγει για μία ακόμη φορά τον ολισθηρό δρόμο της ακραίας πόλωσης. Με το βλέμμα ενδεχομένως στραμμένο στο εσωκομματικό μέτωπο και στο νέο κύμα αμφισβήτησης που είναι βέβαιο πως θα δεχθεί μετά τη νέα εκλογική του ήττα που είναι ante portas, ο Αλέξης Τσίπρας καταφεύγει στο -γνώριμο σε αυτόν- καταφύγιο του λαϊκισμού. Αυτός ο κοινοβουλευτικός …ακτιβισμός που προωθεί ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ συνιστά ευθεία, βάναυση προσβολή και απαξίωση των δημοκρατικών θεσμών και διαδικασιών που ο ίδιος -δήθεν- πρεσβεύει.

Είναι γνωστό πως η Κουμουνδούρου επενδύει πολιτικά στην τοξικότητα, ποτέ δε τα πήγαινε καλά με την κανονικότητα. Το έχουν παραδεχθεί στο πρόσφατο παρελθόν κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως η κυρία Αχτσιόγλου, ο κύριος Τζανακόπουλος και ο κύριος Πολάκης. Στο πλαίσιο αυτό δε προκαλούν καμία εντύπωση οι ψευτοπαληκαρισμοί του Αλέξη Τσίπρα.

Η ελληνική κοινωνία στη συντριπτική της πλειοψηφία γνωρίζει την πραγματικότητα, γνωρίζει ποιος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, γνωρίζει πως η χώρα δεν θα αυτοκτονήσει πολιτικά επιστρέφοντας σε ένα μίζερο χθες. Τα διλήμματα της επόμενης κάλπης έχουν ήδη τεθεί και είναι σαφέστατα: Με τη σταθερότητα, την ασφάλεια, την ανάπτυξη, την υπέρβαση ή τον πολιτικό κρετινισμό; Το αποτέλεσμα της κάλπης θα δείξει στους θαυμαστές του Μαδούρο ότι το κεφάλαιο ΣΥΡΙΖΑ έχει κλείσει οριστικά και αμετάκλητα, πως η ¨δεύτερη φορά αριστερά¨ θα μείνει μόνο ως σύνθημα και ευσεβής πόθος στα χείλη ελαχίστων…»

Δείτε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ για Οικονόμου: «Το παραλήρημά του αποκαλύπτει τον πανικό του κ. Μητσοτάκη»

Loading