Νίκος Καραγιαννακίδης: Στις 21 Μαΐου ανανεώνεται η εμπιστοσύνη στη ΝΔ και στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση της ημερομηνίας των εκλογών από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο δικηγόρος και πολιτευτής της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης Νίκος Καραγιαννακίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Συνεπής για μια ακόμη φορά στις δεσμεύσεις του ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εξαντλεί την πρώτη τετραετία διακυβέρνησης της ΝΔ με την απόφαση του για προσφυγή στην εθνική ετυμηγορία την 21η Μαΐου.

Σε μια περίοδο που σημαδεύτηκε από κορυφαίες κρίσεις, από την απόπειρα εισβολής στον Έβρο μέχρι την πανδημική και τώρα την ενεργειακή κρίση απόρροια του πολέμου στην Ουκρανία, η Νέα Δημοκρατία κλήθηκε να διαχειριστεί συνεχείς, πρωτοφανείς προκλήσεις και μπόρεσε να ανταποκριθεί στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

Η χώρα μας έπαψε να είναι ο παρίας της Ευρώπης, μια απομονωμένη βαλκανική χώρα έρμαιο των ιδεοληπτικών εμμονών των θαυμαστών του Μαδούρο, εξελίχθηκε σε κορυφαίο παράγοντα σταθερότητας και ασφάλειας σε μια ασταθή περιοχή, ανέπτυξε ισχυρές συμμαχίες, πάντα στη σωστή πλευρά της Ιστορίας. Η χώρα μας πέτυχε τεράστια βήματα προόδου, την αποκατάσταση του κύρους της στο εξωτερικό, τη θωράκιση της άμυνας της, τη δημιουργία ενός νέου ψηφιακού κράτος, την καταπολέμηση της ανεργίας, την άνοδο των δεικτών της οικονομίας, τη μείωση των φόρων, την τριπλή αύξηση του κατώτατου μισθού.

Η ΝΔ επανίδρυσε τη σχέση εμπιστοσύνης πολίτη και κράτους, τόλμησε τομές και μεταρρυθμίσεις που ανέτρεψαν νοσηρές λογικές και νοοτροπίες δεκαετιών. Ασφαλώς μέσα σε αυτά τα τέσσερα χρόνια δεν ήταν δυνατό να αλλάξουν όλα. Κρατώ, όμως, μια παλιότερη δήλωση του Πρωθυπουργού: «Στο τέλος της ημέρας, δεν είναι όσα έχουμε ήδη κάνει που μένουν στη σκέψη μου – αλλά τα πολλά που πρέπει ακόμα να γίνουν. Γι’ αυτό εργαζόμαστε κάθε μέρα».

Στις 21 Μαΐου ανανεώνουμε την εμπιστοσύνη μας στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ψηφίζουμε σταθερότητα, ασφάλεια, αποφασιστικότητα, συνέπεια, ειλικρίνεια και συνέχεια. Για να κάνουμε το επόμενο μεγάλο βήμα, να πάμε την Ελλάδα ακόμη πιο ψηλά!»

Δείτε επίσης: Η στρατηγική Μητσοτάκη για την αυτοδυναμία και οι λόγοι που οδήγησαν στην 21η Μαΐου

Loading