Νοτοπούλου: “Θα αφήσουμε μόνη την κ. Αντωνίου στο μικροπολιτικό της κατήφορο”

Με δήλωσή της, η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Α’ Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, σε καυστικό τόνο απάντησε στην επικεφαλής του Γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου.

Αναλυτικά η τοποθέτηση της Κατερίνας Νοτοπούλου, που ασκεί δριμεία κριτική στη συνεργάτιδα του Πρωθυπουργού στη συμπρωτεύουσα:

propoli

“Με περισσή έκπληξη, αλλά και θλίψη διαπιστώνω πως η αήθης επίθεση της ΝΔ εναντίον μου- και μάλιστα Μεγάλο Σάββατο ανήμερα- έχει υπερβεί κάθε όριο.

Η κατά άλλα «άφαντη» επικεφαλής του Γραφείου Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντώνιου, εμφανίστηκε ξαφνικά σήμερα -και όχι για να δώσει λύση σε κάποιο από τα φλέγοντα προβλήματα της πόλης- αλλά για να μου επιτεθεί προσωπικά, αποκαλώντας «ρουσφέτι» το θεσμό του Πρωθυπουργικού Γραφείου στη Θεσσαλονίκη και εξαπολύοντας ταυτόχρονα λάσπη με πηχυαίους τίτλους εναντίον μου.

Λυπάμαι βαθιά για το ιταμό αυτό επίπεδο πολιτικού ήθους και λόγου.

Λυπάμαι διπλά που η κ. Αντωνίου επέλεξε αυτόν τον θλιβερό τίτλο για έναν δυναμικό και παραγωγικό θεσμό, ο οποίος σε τελική ανάλυση κρίθηκε από όλους τους φορείς και τους πολίτες της Θεσσαλονίκης για το έργο του, το οποίο δεν περιορίστηκε από δήθεν διαχωριστικές γραμμές και κομματικές περιχαρακώσεις. Για αυτό και αναγνωρίστηκε από όλους.

Λόγω της ημέρας και όχι μόνο, θα την αφήσουμε μόνη στον μικροπολιτικό της κατήφορο”.

Δείτε επίσης: Μητσοτάκης: «Η ελπίδα που φέρνει το φετινό Πάσχα ας μας κρατήσει ενωμένους και αισιόδοξους»

Loading