«Ντιμπέι ρε» – Το νέο βίντεο στο Tik Tok του Κυριάκου Μητσοτάκη για το debate

«Για όσους προτιμήσατε να δείτε μπάλα και όχι το debate, ως ένα βαθμό σας καταλαβαίνω, (να σας πω) λίγες σκέψεις για τα δικά μου συμπεράσματα», λέει στο βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Tik Tok ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μέσω του οποίου έδωσε στη δημοσιότητα αδημοσίευτα backstage πλάνα από την τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών.

«Προσωπικά, προσπάθησα καταρχάς να απαντώ στις ερωτήσεις που μου γινόντουσαν, διότι είδα διάφορους αρχηγούς που πετούσαν τη μπάλα στην κερκίδα και βέβαια πρωτίστως να μιλήσω για το μέλλον και όχι τόσο για το παρελθόν», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το debate των πολιτικών αρχηγών που πραγματοποιήθηκε χθες (10.5.2023) ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου.

propoli
@kyriakosmitsotakis_ Ντιμπέι #kyriakosmitsotakis #debate #ekloges2023 ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

«Αυτό το οποίο θέλετε να ακούσετε από εμάς είναι τι θέλουμε να κάνουμε στην Ελλάδα τα επόμενα 4 χρόνια, πώς θα δημιουργήσουμε δουλειές, πώς θα αυξήσουμε τα εισοδήματα, πώς θα έχουμε μία καλύτερη υγεία, μία πιο ισχυρή πατρίδα. Για αυτά επιχείρησα να μιλήσω στον περιορισμένο χρόνο που είχα στη διάθεσή μου», κατέληξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ακολούθησε μια σειρά από backstage πλάνα, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να λέει με χιούμορ «ντιμπέι ρε ντιμπέι» ενώ στο τέλος του βίντεο εύχεται «καλή ξεκούραση και αύριο πάλι στο δρόμο».

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τη ληστεία ντελιβερά

Loading