Ο Χρήστος Σπίρτζης απαντά στον Πάνο Σκουρλέτη: Δεν ξεχνώ και δεν ξεχνά κανείς σύντροφε

Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις που έκανε ο Πάνος Σκουρλέτης, αφήνοντας αιχμές για τον ρόλο του Χρήστου Σπίρτζη και τις ευθύνες του στις εκλογικές ήττες του ΣΥΡΙΖΑ, ήρθε η απάντηση από τον δεύτερο.

Μαίνεται ο «εμφύλιος» Πάνου Σκουρλέτη και Χρήστου Σπίρτζη.

propoli

Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ πέρασε στην αντεπίθεση κατά του πρώην γραμματέα της κεντρικής επιτροπής του κόμματος, ο οποίος τον «φωτογράφησε» ως «υπονομευτή».

Αφορμή, η χθεσινή (σ.σ. 10.10.2023) δήλωση του κ. Σπίρτζη για κοινό ψηφοδέλτιο ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ στις Ευρωεκλογές του 2024.

Με μία μακροσκελέστατη ανάρτηση στα social media, ο κ. Σπίρτζης καταγγέλλει ότι «τις τελευταίες ημέρες, επιχειρείται για μια ακόμη φορά στοχοποίηση μου, από τον ίδιο κύκλο συντρόφων, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με την γνωστή ”συντροφικότητα”, που η έντασή της μεγιστοποιήθηκε τις ημέρες εκλογής νέου προέδρου», και συμπληρώνει «δείχνοντας» τον Πάνο Σκουρλέτη:

«Σήμερα (11.10.2023), όμως, αναβαθμίστηκε η δράση συκοφάντησης και στοχοποίησης μου, με αναφορά στο όνομα μου σε τηλεοπτικές εκπομπές και προσπάθεια στρέβλωσης της αλήθειας, από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, ανακατεύοντας την αλληλουχία πράξεων και γεγονότων».

Εδώ και ημέρες, συνεχίζει ο Χρήστος Σπίρτζης, «διαρρέονται διάφορα για μένα, ως συνήθως από ”Συντρόφους”. Ότι θα φύγω από τον ΣΥΡΙΖΑ και έχω συμφωνήσει με το ΠΑΣΟΚ, ότι παρατάω την ενεργή πολιτική δράση, προφανώς ότι φταίω για όλα, από την ήττα στις αυτοδιοικητικές εκλογές μέχρι την εκλογή Κασσελάκη και διάφορα άλλα συνήθη ψέματα, που προέρχονται από την ”συντροφική” αλληλεγγύη, που έχουμε πλέον συνηθίσει. Δεν απαντώ εδώ και χρόνια σε διαρροές…».

Δείτε επίσης: Μακελειό στη Λούτσα: Ο διάλογος του εκτελεστή με ένα από τα θύματά του – «Θα χωρέσουμε είναι 8 χιλιόμετρα δρόμος»

Loading