Ο δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας δείχνει να… ξεχάστηκε κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης
Σύμφωνα με βίντεο το οποίο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο εμφανίζεται κατά τη διάρκεια δημοτικού συμβουλίου να παρεμβαίνει, άθελά του, σε συζήτηση, ενώ εισηγείται η αντιδήμαρχος για το θέμα του προγράμματος τουριστικής προβολής του Δήμου Σπάρτης, και να λέει «Πάντως σήμερα, νομίζω τους γαμ@@@με! Την ώρα που λέγαμε θα μας πάρουν τα αυτά…».
Άμεσα η αντιδήμαρχος αντιλαμβανόμενη τι έχει γίνει, τον διακόπτει λέγοντας του: «Δήμαρχε, σας ακούμε τι λέτε…».
Υπενθυμίζεται πως ο Πέτρος Δούκας ήρθε ξανά στην ευρύτερη επικαιρότητα από τον διάλογο που είχε με τον Σπήλιο Λιβανό, ο οποίος και αποπέμφθηκε, όπου συζητούσαν για τις αποζημιώσεις των πυρόπληκτων το 2007 κατά την διάρκεια σύσκεψης στην Σπάρτη.
Στη σύσκεψη ο δήμαρχος Σπάρτης, Πέτρος Δούκας, απευθυνόμενος στον Σπήλιο Λιβανό, καυχιέται για τα κατορθώματά του ιδίου και της τότε κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας του Κώστα Καραμανλή, όπου ήταν υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών.
«Όταν σου πει για τα θέματα αποζημιώσεων για τον παγετό, όπως θυμάσαι είχαμε πάει στην Ηλεία στις φωτιές τότε, έτσι πήραμε τις εκλογές το 2007. Είχαμε κατέβει κάτω με τσάντες και αποζημιώναμε όλους αυτούς που είχανε…» είπε ο κ. Δούκας.
Δείτε επίσης: Επίσκεψη εργασίας Κ. Φραγκογιάννη στη Βόρεια Μακεδονία
- Κατασβέστηκε πυρκαγιά στα Κουφάλια – Βελτιωμένη η κατάσταση στη δεύτερη
- Συλλυπητήρια του ΚΚΕ για τον θάνατο της μητέρας της Αφροδίτης Νέστορα
- Σοβαρό τροχαίο στην Κρήτη: 6χρονος τραυματίας αεροδιακομίζεται στην Αθήνα
- Ανακαλύφθηκε Ford Super Deluxe Woody του 1941 σε βάθος 5.200 μέτρων στο USS Yorktown
- Ferrari και BMW συνεργάζονται με Tesla και Κίνα για τη μετάβαση από τον χαλκό στο αλουμίνιο
![]()

