Ο Παύλος Πολάκης «πυροβολεί» τον Διονύση Σαββόπουλο – «Χυδαία η επίθεση» στον συνθέτη απαντά η ΝΔ

Μετά την υποψήφια βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα, ήταν η σειρά του Παύλου Πολάκη να επιτεθεί στον Διονύση Σαββόπουλο. «Για άλλη μια φορά ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει μία χυδαία επίθεση σε έναν καλλιτέχνη με σημαντική προσφορά στην Ελλάδα» τονίζεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Και οι δύο σφοδρές επιθέσεις, αρχικά από την Έλενα Ακρίτα και έπειτα από τον Παύλο Πολάκη, επικεντρώνονται στην επιθυμία που εξέφρασε ο κορυφαίος Έλληνας τραγουδοποιός, ο Διονύσης Σαββόπουλος, για αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

propoli

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Παύλος Πολάκης αναφέρει τα εξής:

« Άντε χάσου θεραπαινίδα του Μητσοτακέικου!!!
ΤΟΛΜΑΣ και μιλάς ακόμα στο όνομα των τραγουδιών που κάποτε είπες…
Είσαι λίγος, διεφθαρμένος, επαρχιώτης, εγωπαθής και χαλασμένος!
Ο Ραφαηλίδης είχε σε όλα δίκιο!»
, έγραψε σε έξαλλο ύφος.

Λίγο μετά την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook, με την οποία χαρακτήρισε τον τραγουδοποιό, Διονύση Σαββόπουλο, «θεραπαινίδα του Μητσοτακέικου», όπως και «διεφθαρμένο, επαρχιώτη, εγωπαθή και χαλασμένο», η Νέα Δημοκρατία απαντά με ανακοίνωσή της:

«Για άλλη μια φορά ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω ενός πρώην υπουργού και βουλευτή, μιας υποψήφιας του ψηφοδελτίου Επικρατείας του, αλλά και των διαδικτυακών ταγμάτων εφόδου του, εξαπολύει μια χυδαία επίθεση με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς σε έναν καλλιτέχνη με σημαντική προσφορά στην Ελλάδα.

Ένας άνθρωπος με πραγματική δράση κατά της Χούντας, με μια σπουδαία καριέρα και μια ενωτική δημόσια παρουσία υφίσταται μια χυδαία επίθεση».

Σε σχετική δήλωση προέβη και ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Παύλος Μαρινάκης:

«Η επίθεση του Παύλου Πολάκη στον Διονύση Σαββόπουλο είναι το πρόσωπο μιας άθλιας μορφής του φασισμού. Ένας άνθρωπος με πραγματική δράση κατά της Χούντας, με μια σπουδαία καριέρα και μια ενωτική δημόσια παρουσία υφίσταται μια χυδαία επίθεση επειδή οι απόψεις του δεν είναι αρεστές στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Για άλλη μια φορά ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω ενός πρώην υπουργού και βουλευτή, μιας υποψήφιας του ψηφοδελτίου Επικρατείας του, αλλά και των διαδικτυακών ταγμάτων εφόδου του, εξαπολύει μια χυδαία επίθεση με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς σε έναν καλλιτέχνη με σημαντική προσφορά στην Ελλάδα και στον πολιτισμό, επειδή απλώς εξέφρασε την άποψή του.

Έτσι αντιλαμβάνονται τη Δημοκρατία στην Κουμουνδούρου: Να είμαστε ελεύθεροι να συμφωνούμε μαζί τους. Πλέον, δεν τους φοβάται κανείς. Γι’ αυτό και την Κυριακή θα ηττηθούν οι κάθε είδους φασίστες, είτε της πάνω είτε της κάτω πλατείας».

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Το αδιαχώρητο επικράτησε στην κεντρική ομιλία της Τάνιας Κιουμουρτζίδου

Loading