Στις Τούρκικες προκλήσεις απαντάει ο Στέλιος Πέτσας τονίζοντας ότι η χώρα μας απαντάει με ενίσχυση αποτροπής και ενότητα.
Σύμφωνα με τον κ. Πέτσα η Ελλάδα θέλει να πάει μπροστά την συνεργασία με την Τουρκία μέσα στο διάλογο, αλλά τόνισε ότι η ατζέντα είναι συγκεκριμένη.
Μιλώντας για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών ο κ. Πέτσας ανέφερε ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος των τεσσάρων χρόνων όπως είπε και ο κ. Μητσοτάκης.
Μιλώντας για την πορεία της πανδημίας και τις καρναβαλικές εκδηλώσεις ο κ. Πέτσας ανέφερε ότι οι όποιες αποφάσεις θα παρθούν μετά από εισηγήσεις των ειδικών.
«Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί», τόνισε και πρόσθεσε πως «δεν βλέπει τον λόγο να ρισκάρουμε την αποκλιμάκωση που υπάρχει αυτή την στιγμή. Καλύτερα να προσέχουμε, παρά να έχουμε πισωγύρισμα», είπε χαρακτηριστικά.
Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στην κάλπη, ο κ. Πέτσας είπε ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας όπως είπε και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην χθεσινή συνέντευξή του.
Δείτε επίσης: Καβάλα: Νεκρός άνδρας από σφαίρα – Δράστης ο φίλος του που ενημέρωσε τις Αρχές
- Ενστάσεις και αμφιβολίες για τον διαγωνισμό στα Νέα της Τετάρτης
- Αυγενάκης: Έλλειψη στοιχείων στις προτάσεις της αντιπολίτευσης για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Δελτίο ρεύματος στην Ολλανδία: Σημαντικές καθυστερήσεις στη σύνδεση δικτύου
- Ζωδιακή ανασκόπηση: Σημαντικά Do’s και Don’ts για σήμερα, Τετάρτη 16.07.2025
- Νέα εποχή για την Εσπανιόλ με την αγορά της από τους ιδιοκτήτες της Μπέρνλι