Ο βουλευτής της ΝΔ Μ. Χρυσομάλλης μιλά γι τη σκευωρία Novartis – «Φτάνουμε στο να βγουν οι κουκούλες»

Για την σκευωρία Novartis μίλησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μίλτος Χρυσομάλλης

Ο βουλευτής της ΝΔ με παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής κατά την συζήτηση του Αναπτυξιακού Νόμου είπε «γιατί το τελευταίο διάστημα παρακολουθούμε αυτόν τον πανικό, αυτήν την υστερία πρωτοκλασάτων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με την υπόθεση τους; Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν η δικαστική απόφαση που αρχειοθετήθηκε η υπόθεση του κ. Γεωργιάδη. Όμως, ο πανικός είχε ξεκινήσει νωρίτερα».

propoli

«Αυτός είναι ο πανικός που σας έχει πιάσει, ότι σιγά-σιγά φτάνουμε στο τέλος αυτής της σκευωρίας, φτάνουμε στο να βγουν οι κουκούλες και να μάθουμε ποιοι πραγματικά έστησαν αυτήν την υπόθεση. Και ξέρετε, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, και απευθύνομαι στο σύνολο των βουλευτών, αυτό δεν αφορά ούτε τον Ευάγγελο Βενιζέλο, τον Ανδρέα Λοβέρδο, τον Μάριο Σαλμά, τον Ανδρέα Λυκουρέντζο, τον Άδωνι Γεωργιάδη, τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, τον Παναγιώτη Πικραμμένο, τον Αντώνη Σαμαρά. 

Αυτοί έχουν δικαιωθεί γιατί ο κάθε συμπολίτης μας έχει καταλάβει τι έχει γίνει. Το να βγουν οι κουκούλες και να φτάσουμε στο τέλος αφορά την ελληνική δημοκρατία πρώτιστα. Στην ελληνική δημοκρατία δεν υπάρχουν κουκούλες, υπάρχει αλήθεια και αυτή πρέπει να βγει, να φτάσει μέχρι τέλους.

Και όσοι έστησαν αυτήν την υπόθεση να ονοματιστούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά από την ανεξάρτητη δικαιοσύνη, για να μην τολμήσει κανείς στο μέλλον να ξαναπαίξει με τους θεσμούς της ελληνικής Δημοκρατίας, να μην τολμήσει κανείς να προσπαθήσει να σπιλώσει πολιτικούς αντιπάλους με κουκούλα. Η κουκούλα δεν υπάρχει στον κοινοβουλευτισμό και αυτό αφορά όλους μας και τους συναδέλφους του ΣΥΡΙΖΑ που δεν έχουν μπλεχτεί σε αυτήν την ιστορία», εξήγησε στη συνέχεια.

Δείτε επίσης: Στ. Καλαφάτης- «Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι, η βία δεν έχει χώρο πουθενά»

Loading