Οι μεταρρυθμίσεις στην Παιδεία, θέμα στη Σύνοδο Κορυφής του ΟΗΕ – Η ανάρτηση Κεραμέως (vid)

Η ειδική αναφορά του Καθηγητή του Columbia Jeffrey Sachs στις αλλαγές στην Παιδεία

Στο επίκεντρο των συζητήσεων της Συνόδου Κορυφής των Ηνωμένων Εθνών βρίσκεται η Ελλάδα. Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως «η χώρα μας έχει την τιμητική της στη Σύνοδο Κορυφής με θέμα την εκπαίδευση».

propoli

Η υπουργός ανέβασε και ένα βίντεο το οποίο δείχνει την ειδική αναφορά που έκανε στην Ελλάδα ο Καθηγητής του Columbia Jeffrey Sachs στις αλλαγές στην Παιδεία.

Ο Καθηγητής είπε ότι «δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος με τις καινοτομίες της υπουργού Κεραμέως και τις δυναμικές μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα. Αυτό που κάνουν οι μεταρρυθμίσεις είναι να ανοίγουν την εκπαιδευτική διαδικασία ώστε να είναι ένα παγκόσμιο, δημόσιο αγαθό, με συνέργειες σε όλο τον κόσμο, νέες ευκαιρίες για εκπαίδευση διεθνώς και προσωπικά δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος καθώς κάθε φορά που πηγαίνω στην Αθήνα να δω τι γίνεται και να αισθανθώ όλη την ιστορία του δυτικού πολιτισμού, εσείς δημιουργείτε κάτι πολύ δυνατό και θα έχει βαθιά επιρροή σε όλους, προς όφελος όλων».

Δείτε επίσης: Ν. Κεραμέως: Αύξηση του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος με αναδρομική ισχύ & Κατασκευή νέων φοιτητικών εστιών

Loading