Οικονόμου για Μπογδάνο: Ανάλογα λάθη στο μέλλον δεν θα γίνονται ανεκτά (vid)

«Η πράξη του κ. Μπογδάνου ήταν ένα λάθος», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών – Μίλησε για την πανδημία, την οικονομία και το κυβερνητικό έργο – Δείτε βίντεο όλης της ενημέρωσης.

Προειδοποίηση σε αυστηρό τόνο προς τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Μπογδάνο, αλλά και προς την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας έστειλε ο κ. Οικονόμου κατά την ενημέρωση.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως είναι καταδικαστέες συμπεριφορές σαν και αυτές που αφορούσαν στην δημοσιοποίηση ονομάτων ανήλικων παιδιών και σημείωσε πως στο μέλλον τέτοιες συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές.

«Αδιαπραγμάτευτη πολιτική της κυβέρνησης είναι να διασφαλίζει τα ανθρώπινα δικαιώματα. Είναι αυτονόητο ότι όλα τα στελέχη πρέπει να ακολουθούν την αρχή αυτή. Ως εκ τούτου, η πράξη του κ. Μπογδάνου ήταν ένα λάθος. Ο ίδιος αναγνώρισε μεν το λάθος, ωστόσο οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι ανάλογα λάθη στο μέλλον δεν θα μπορούν να γίνονται ανεκτά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Μπογδάνος είχε αναδημοσιεύσει στο Twitter άρθρο της ιστοσελίδας meaculpa.gr (η οποία παλιότερα του ανήκε και τώρα ανήκει στη σύζυγό του), στην οποία εμφανίζονταν τα ονόματα παιδιών και μιας καθηγήτριας νηπιαγωγίου της Αθήνας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ζητήσει την διαγραφή του βουλευτή.

Δείτε εδώ όλη την ενημέρωση από τον κ. Οικονόμου:

Πανδημία και… Ράλλι Ακρόπολης.

Αναφερόμενος ειδικά στα πανεπιστήμια, είπε ότι η κυβέρνηση έχει διακηρύξει ότι τάσσεται υπέρ της δια ζώσης πανεπιστημιακής εκπαίδευσης και υπογράμμισε ότι το 87% των εκπαιδευτικών στα πανεπιστήμια είναι εμβολιασμένο πλήρως.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε στη Σύνοδο Κορυφής των Μεσογειακών χωρών της ΕΕ, της MED9.

Θα είναι στην Αθήνα και η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον Ντερ Λάιεν, δήλωσε, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στο Ράλι Ακρόπολις, τα οφέλη του οποίου για τη χώρα είπε ότι ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

«Πάνω από 180 διεθνή ΜΜΕ μετέφεραν εικόνα σε όλο τον κόσμο και πάνω από 300.000 θεατές παρακολούθησαν το Ράλι», σημείωσε ο κ. Οικονόμου.

Δείτε επίσης: Χρ. Σταϊκούρας: Όταν τα δημόσια οικονομικά είναι ασφαλή, η κυβέρνηση ενεργεί επ’ ώφελεία της κοινωνίας

Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr