Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος σχολίασε τις δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.
Ο Έλληνας τενίστας τις προηγούμενες ημέρες είχε δηλώσει πως δεν σκοπεύει να εμβολιαστεί καθώς θεωρεί πως το εμβόλιο δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα πλήρως.
Σήμερα ο κ. Οικονόμου σχολίασε αυτές τις δηλώσεις:
“Ο κ. Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ένας σπουδαίος αθλητής. Η ικανότητά του στον αθλητισμό είναι αδιαμφισβήτητη, το ίδιο και η προσφορά του. Εκείνο που αμφισβητείται είναι η ικανότητά του να αξιολογεί την αναγκαιότητα των εμβολιασμών ή αν έχει δοκιμαστεί το εμβόλιο για επαρκές χρονικό διάστημα.
Και αμφισβητείται γιατί δεν έχει τη γνώση, τις σπουδές, το ερευνητικό έργο που θα του επέτρεπαν να σχηματίσει άποψη. Όσοι μέσω της εξαιρετικής τους παρουσίας σε άλλους χώρους αποτελούν σημείο αναφοράς για ευρύτερες κοινωνικές ομάδες, καλό θα ήταν να είναι διπλά προσεκτικοί στη διατύπωση τέτοιων απόψεων”, τόνισε ο Γιάννης Οικονόμου.
Δείτε επίσης: Απόστολος Τσιτσιπάς: “Ο Στέφανος δε χρειάστηκε να κάνει το εμβόλιο” (vid)
- Προσφορά Ζελένσκι στη Μόσχα για τριάντα ημέρες ανακωχής από αεροπορικές επιθέσεις
- Θανατηφόρο τροχαίο στην Ηλεία: Νέος οδηγός μοτοσικλέτας χάνει τη ζωή του
- Κέρδη για το πετρέλαιο: Αντίκτυποι από τις αμερικανικές κυρώσεις στο Ιράν
- Θάνατοι στην Οκλαχόμα από την ιστορική κακοκαιρία
- Ζελένσκι: Πρόταση προς Πούτιν για 30ήμερη παύση επιθέσεων σε πολιτικές υποδομές
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr