Οικονόμου: «Ο κ. Τσίπρας δε μπορεί να προσφέρει τίποτα χρήσιμο στον τόπο»

Σκληρή απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου στα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γιάννης Οικονόμου απάντησε στον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ κ. Αλέξη Τσίπρα στα όσα είπε στην ομιλία του στη νέα ΚΕ του κόμματος.

Συγκεκριμένα ο κ. Οικονόμου σημειώνει σε δήλωσή του πως ο Αλέξης Τσίπρας επέστρεψε «στα επικολυρικά και στα οράματα», μετά την επιτυχημένη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Κανείς όμως δεν ξεχνά ότι τα οράματα και οι αυταπάτες του κ. Τσίπρα κατέληξαν σε εφιάλτη για την κοινωνία και την πατρίδα στο διάστημα 2015-2019. Ο κόσμος άλλαξε άρδην τα τελευταία δύο χρόνια, η Ελλάδα αλλάζει και αναβαθμίζεται διεθνώς. Ο κ. Τσίπρας όμως ζει στο παρελθόν: ίδιος, απαράλλαχτος, αμετανόητος. Δεν μπορεί πια να προσφέρει τίποτα χρήσιμο στον τόπο», αναφέρει ο κ. Οικονόμου.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Αφού οι πολιτικές περιορισμού των συνεπειών της ενεργειακής κρίσης και η τεράστια επιτυχία των διεθνών επαφών του Πρωθυπουργού τον απογύμνωσαν από πολιτικά επιχειρήματα και θέσεις, ο κ. Τσίπρας επέστρεψε σήμερα στα επικολυρικά και στα οράματα.

Κανείς όμως δεν ξεχνά ότι τα οράματα και οι αυταπάτες του κ. Τσίπρα κατέληξαν σε εφιάλτη για την κοινωνία και την πατρίδα στο διάστημα 2015-2019. Ο κόσμος άλλαξε άρδην τα τελευταία δύο χρόνια, η Ελλάδα αλλάζει και αναβαθμίζεται διεθνώς. Ο κ. Τσίπρας όμως ζει στο παρελθόν: ίδιος, απαράλλαχτος, αμετανόητος. Δεν μπορεί πια να προσφέρει τίποτα χρήσιμο στον τόπο.

ΥΓ: ο μόνος στη μεταπολιτευτική ιστορία που προσπάθησε να εδραιώσει καθεστώς ήταν ο κ. Τσίπρας, με όχημα τα όσα προκάλεσε το 2015 και τις σκευωρίες που οργάνωσε αργότερα».

Δείτε επίσης: Συνεδρίαση της νέας ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ – Αλ. Τσίπρας: Θέλουμε, μπορούμε και θα νικήσουμε