ΟΝΝΕΔ – Μαρινάκης: «Η επέτειος του Πολυτεχνείου είναι μια υπενθύμιση χρέους προς τη Δημοκρατία»

«Μένουμε ενωμένοι, μακριά από διχασμούς, και προχωράμε όλοι μαζί με ασφάλεια και αισιοδοξία στην Ελλάδα που αλλάζει» ανέφερε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ.

«Η επέτειος του Πολυτεχνείου αποτελεί ένα διαχρονικό σύμβολο της δημοκρατίας και της ενότητας. Έρχεται να μας υπενθυμίσει τη σημασία της κοινής προσπάθειας για την υπεράσπιση της ελευθερίας και της δικαιοσύνης» τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΟΝΝΕΔ.

propoli

Επισημαίνει ότι σαράντα οκτώ χρόνια μετά, τα ιδανικά, για τα οποία αγωνίστηκε τότε η νεολαία απέναντι στο δικτατορικό καθεστώς, εξακολουθούν να μας εμπνέουν για να δώσουμε απαντήσεις στις σύγχρονες προκλήσεις για την πατρίδα και τους συμπολίτες μας. «Οι νέοι θα είμαστε για ακόμα μια φορά πρωταγωνιστές στις εξελίξεις, σε μια Ελλάδα που αλλάζει, που τολμά, που δημιουργεί, που προοδεύει» υπογραμμίζει.

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης ανέφερε: «Σαράντα οκτώ χρόνια μετά, η επέτειος του Πολυτεχνείου αποτελεί για όλους μια υπενθύμιση χρέους προς τη Δημοκρατία. Μένουμε ενωμένοι, μακριά από διχασμούς, και προχωράμε όλοι μαζί με ασφάλεια και αισιοδοξία στην Ελλάδα που αλλάζει. Σε αυτή την Ελλάδα, οι νέοι είμαστε στο επίκεντρο».

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
 
 

Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr

Loading