Οργισμένη ανάρτηση Πολάκη για την εγκύκλιο της Εφορευτικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για τα παλιά μέλη του κόμματος

«Απαράδεκτη» χαρακτηρίζει της εγκύκλιο της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης.

Την οργή του και την έντονη διαφωνία του με την εγκύκλιο της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (ΚΕΦΕ) του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με την οποία τα μέλη του κόμματος που απείχαν από τις εκλογές της Κυριακής θα πρέπει μέχρι την Τετάρτη να δηλώσουν αν θα συμμετέχουν στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών της προσεχούς Κυριακής εξέφρασε με ανάρτησή του στο Facebook ο Παύλος Πολάκης.

Ο βουλευτής Χανίων χαρακτήρισε την απόφαση αυτή «απαράδεκτη» και «ανέκδοτο» και καλεί την ΚΕΦΕ να πάρει πίσω την εγκύκλιο. Μάλιστα, αντιπροτείνει ο κατάλογος των παλαιών μελών να σταλεί σε ηλεκτρονική και έντυπη μορφή σε όλες τις νομαρχιακές της χώρας ώστε «όταν θα έρθει κάποιο παλιό μέλος που δεν ψήφισε στις εκλογές στις 17/9 άρα δεν είναι στον κατάλογο των 146.000 τότε θα υπάρχει επικοινωνία με την νομαρχιακή όπου στελέχη που θα είναι εκεί ελέγχοντας τον κατάλογο των παλαιών μελών που της από στάλθηκε από την Κουμουνδούρου, θα δίνει το οκ για να ψηφίσει ακολουθώντας τη διαδικασία (εγγραφή στο βιβλίο και στο ταμπλέτες κλπ κλπ)».

«ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ, όλα τα άλλα είναι είτε για να κοροϊδευόμαστε,είτε για να καθυστερούμε και να διώχνουμε κόσμο,είτε…..άστο δεν το λέω…» καταλήγει στην ανάρτησή του ο βουλευτής.

Αναλυτική η ανάρτησή του

Δείτε επίσης: Οι επόμενες 100 δύσκολες ημέρες του Κυριάκου Μητσοτάκη

Loading

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com