Σε προηγούμενες κυβερνοεπιθέσεις, το Κίεβο επέρριψε την ευθύνη στη Ρωσία, η οποία ωστόσο αρνείται κάθε ανάμιξή της
Πολλοί ουκρανικοί κρατικοί ιστότοποι, συμπεριλαμβανομένων των ιστοσελίδων της κυβέρνησης και του υπουργείου Εξωτερικών είναι μη προσβάσιμοι, όπως έγινε γνωστό από κυβερνητικές πηγές.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Interfax που επικαλείται έναν κυβερνητικό αξιωματούχο, έχει ξεκινήσει άλλη μία μαζική κυβερνοεπίθεση “άρνησης εξυπηρέτησης” (DDOS). Στο πλαίσιο αυτής της επίθεσης έχουν στοχοθετηθεί και τράπεζες.
Οι ουκρανικές αρχές ανέφεραν αυτήν την εβδομάδα ότι είδαν προειδοποιήσεις ότι χάκερς ετοιμάζονταν να εξαπολύσουν μεγάλες επιθέσεις σε κυβερνητικές υπηρεσίες, τράπεζες και τον αμυντικό τομέα.
Σε προηγούμενες κυβερνοεπιθέσεις, το Κίεβο επέρριψε την ευθύνη στη Ρωσία, η οποία ωστόσο αρνείται κάθε ανάμιξή της.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Conference League: Με την Μπόρατς στο ΟΑΚΑ ξεκινά ο Παναθηναϊκός τη League Phase
- ΟΦΗ: Με τη Χόφενχαϊμ στο Ηράκλειο ανοίγει η League Phase
- Europa League: Με τη Γιαγκελόνια στο Φάληρο ξεκινά ο Ολυμπιακός
- Σοκ στη Λεβάντε: πεντάρα της γηπεδούχου στη Μπέτις και πρώτη νίκη της Σοσιεδάδ
- Απελευθερώθηκε το MV LATUF μετά από 10ήμερη επιχείρηση της Τουρκίας και της Σομαλίας
![]()
